DNhUheKVoAAMIbR

BTS si UNICEF lanseaza campania mondiala „LOVE MYSELF”

BTS si angentia lor, Big Hit Entertainment, s-au alaturat UNICEF si au creat o noua campanie, denumita „LOVE MYSELF”. Campania isi propune sa urmareasca iubiea si un loc de trait mai bun pentru toata lumea. Acestia vor sustine si campania #ENDviolence, care are ca scop asigurarea faptului ca adolescentii si copiii din intreaga lume pot trai vieti sigure si sanatoase, fara teama de violenta.

O sursa UNICEF a declarat: „BTS a lansat muzica ce contine grijile celor aflati in adolescenta si pentru cei de douazeci si ceva de ani si au ajuns sa devina artisti cu influenta mondiala. Prin aceasta colaborare, noi speram sa impartasim o viziune puternica ce transcende muzica in protejarea copiilor si adolescentilor din diverse tipuri de violenta din societate si sa preluam conducerea in realizarea unei transformari pozitive.”

CEO-ul Big Hit Entertainment, Bang Shi Hyuk, a declarat: „Este cu atat mai profund sa impartasim primii pasi ai campaniei noastre „LOVE MYSELF” cu UNICEF”. Acesta a explicat ca BTS s-a gandit la insemnatatea iubirii adevarate inca de la debut si si-a dorit sa transmita mesajul despre importanta iubirii de sine si tinerilor care si-au pierdut increderea in ei insisi si sufera.

Hashtag-ul #BTSLoveMyself a inceput cand dirijabile misterioase au fost lansate de agentie in Coreea.

Fonduri „LOVE MYSELF” sunt stranse cu patru tipuri de donatii, in urmatorii doi ani:

  1. Donatii in valoare de 500 de milioane de woni (aproximativ 447.000 $) din partea Big Hit Entertainment si din partea celor sapte membrii BTS.
  2. Donatii de 3 la suta din veniturile din vanzarile albumelor fizice ale seriei „Love Yourself”.
  3. Donatii de 100 la suta din veniturile din vanzarile bunurilor oficiale ale campaniei „LOVE MYSELF”.
  4. Donatii la birourile de donatii instalate de UNICEF.

 

Puteti participa aici: https://www.love-myself.org/eng/support/

Urmariti clipul campaniei aici:

https://www.youtube.com/watch?v=a1g9iDWpwtM

 

Sursa: www.soompi.com

Traducator: AleMiRa




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.