mail

Zilele Filmului Coreean la Grand Cinema Bucuresti pe 21 si 22 mai 2018

Ambasada Republicii Coreea in Romania  impreuna cu Grand Cinema Bucuresti au placerea sa lanseze invitatia la Zilele Filmului Coreean (Korean Movie Day).  Acestea vor avea loc pe data de 21 si 22 mai 2018, in intervalul 17:00 si 22:00 la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City (Șoseaua București-Ploiești 42D, Bucuresti). Fanilor culturii coreene  li s-au pregatit o mica surpriza si anume sansa sa vada intr-un cinema 2 dintre cele mai de succes filme coreene de pana acum. Este vorba despre “The Suspect”/ 용의자 (Suspectul) si “Confidential Assignment”/공조 (Misiune Sub Acoperire) care vor putea fi vizionate doar cu subtitrare in limba engleza.

The Suspect” a fost unul dintre cele mai asteptate filme din anul 2013. Publicul roman care va fi prezent in cele 2 zile va avea ocazia sa-l vada pe indragitul actor Gong Yoo in primul sau rol intr-un film de actiune. De fapt ca gen artistic “The Suspect” este un thriller (recomandat peste 15 ani) in regia lui Won Shin-yun. Il vom descoperi in rolul lui Dong-chul, cândva cel mai bun agent din Coreea de Nord. Se intampla sa fie  abandonat într-o misiune, iar soția și fiica îi sunt ucise. Dat în urmărire generală și sfâșiat între durere și dorința de răzbunare, se angajează șofer de noapte al directorului unei corporații. Directorul este ucis cu brutalitate, dar înainte de a muri îi dă lui Dong-chul o pereche de ochelari. Acuzat de crimă, căutat pentru trădare și disperat să afle secretul ochelarilor, Dong-chul fuge din nou. El este manat de un singur scop, acela de a afla adevărul și este gata să pornească un război pentru a-l obține.

Cat despre “Confidential Assignment” pot sa va zic ca este ceva mai recent, mai exact este un film din 2017, tot de actiune si thriller in regia lui Kim Sung-hoon (recomandat peste 15 ani). Este o mare bucurie pentru noi sa il descoperim in rol principal pe super-actorul Hyun Bin.  Într-o colaborare fără precedent între două națiuni ostile, Im Cheol-ryung (Hyun Bin), un investigator nord-coreean, se aliază cu Kang Jin-tae (Yoo Hae-jin), un detectiv sud-coreean, într-o operațiune de capturare a infractorului Cha Ki-seong (Kim Joo-hyuk), ascuns undeva în Coreea de Sud.

Programul de vizionare al celor 2 filme este:

  • 21 mai (luni)

– > 17:00-19:05           Confidential Assignment
– > 19:30-21:47                   The Suspect

  • 22 mai (marti):

– > 17:00-19:17                    The Suspect
– > 19:45-21:50            Confidential Assignment

Toti iubitorii culturii coreene sunt asteptati la Zilele Filmului Coreean. Intrarea este libera dar se poate face prin rezervarea unui bilet pe site-ul oficial Grand Cinema:

http://www.grandentertainment.ro/grand-cinema-more/show/saptamana-filmului-coreean-suspectul

http://www.grandentertainment.ro/grand-cinema-more/show/saptamana-filmului-coreean-misiune-sub-acoperire#program

De asemenea, puteți rezerva și primi biletele la biroul  Concierge Baneasa. Materialele promoționale se gasesc la Cinema și pe pagina de Facebook a Ambasadei Republicii Coreea in Romania.

După eveniment, cele mai bune dintre recenziile scrise pe pagina Facebook a Ambasadei Republicii Coreea din România pot primi mici cadouri coreene, cum ar fi:  seturi de ceai tradițional, CD-uri K-pop sau masti faciale. 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să verificați  si pagina de Facebook a Ambasadei Republicii Coreea în România sau site-ul oficial al Grand Cinema. Puteti  sa intrati si pe evenimetul special creat:  https://www.facebook.com/events/201636957231856/

Ne vedem la Zilele Filmului Coreean 🙂 Vizionare placuta ! (Coman Daniela)

Surse: Ambasada Republicii Coreea, Cinemagia




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.