Expoziția Inteligenței Artificiale începe în Coreea

Cu tematica “Tehnologia AI, spre o viață mai bună”, Expoziția Inteligenței Artificiale din Coreea începe de luni, cu aproximativ 100 de expozanți ce își montează cabinele la Coex în Samseong-do, din sudul Seulului.


Sesiunile de infomare care introduc tehnologia AI (Inteligență Artificială) – învățarea automată (machine learning), recunoașterea vocală și recunoașterea imaginilor – sesiunile de networking și tururile experimentale fac parte din cele trei zile ale evenimentului.


Cei care participă la eveniment pot explora o varietate de aplicații și servicii AI, inclusiv, dar fără a se limita numai la atât, condusul autonom, servicii de roboți AI și soluții inteligente pentru casă.  Experții în domeniu vor discuta, în timpul Conferinței Utilizatorului de AI, unde intrarea este liberă,  despre viitorul inteligenței artificiale și aplicarea sa în domeniul sănătății.


Însă alte seminarii și conferințe despre Inteligeța Artificială necesită rezervare și plata în avans.

Pe lângă conferințe și seminarii, expoziția va ține o competiție legată de serviciile de convergență AI, unde vor participa drone, roboți și Internet of Things (IoT), miercuri de la ora 10 până la ora 16.



Sursa: koreaherald.com

(Traducerea: Elena Radulescu)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.