Memorist-Poster3

Yoo Seung Ho are puteri supranaturale în noua dramă „Memorist”

Iată că o nouă dramă pusă bine pe lista de vizionare încă de acum câteva luni, de când am aflat despre ea. Este desigur noua dramă a îndrăgitului actor Yoo Seung Ho. El o va avea partenera pe Lee Se Young. Noua lor dramă se numeste „Memorist/ 메모리스트 “, reprezintă un mix uimitor al genurilor thriller, SF, dramă cu detectivi plină de mister. Ea a avut premiara la postul tvN pe 11 martie și prezintă 16 episoade , ce pot fi vazute de iubitorii de k-drama în fiecare zi de miercuri și joi. Această dramă a fost realizată  prin colaborare între companiile Studio Dragon și Studio 605. Cel care se află la “cârma” ei sunt regizorii Kim Hwi și So Jae Hyun. Scenariul poartă semnatura scriitorilor Ahn Do Ha, Hwang Ha Na.

Poveste

În primul rând trebuie să amintesc că drama “Memorist” are la bază ideea unui webtoon cu același nume scrisă de Jae Hoo  și publicat în perioada 2016 -2018 prin intermediul Daum Webtoon Company.

Vom fi martorii unei povești mai putin întâlnite. Avem în prim-plan un detectiv numit Dong Baek, rolul interpretat de Yoo Seung Ho. Acesta are niște calități deosebite, mai exact  posedă  abilități supranaturale. El poate să citească amintirile oamenilor atunci când ii atinge. Cu o astfel de putere el se angajează într-o luptă misterioasă pentru a  prinde un criminal în serie.

Distributie:

Actori principali:

Yoo Seung Ho  – Dong Baek
Lee Se Young – Han Sun Mi

Alți actori

Jo Sung Ha – Lee Shin Woong
Go Chang Suk – Koo Kyung Tan
Jun Hyo Sung – Kang Ji Eun
Yoon Ji On – Oh Se Hoon
Son Kwang Up – Byun Young Soo
Kim Yoon Hee – Jung Mi Ja
Im Se Joo – Lee Seul Bi
Jung Ha Joon – Hwang Bong Kook
Kim Seo Kyung – Im Chil Kyoo
Moon Jung Ki – Kwon Woon Jang
Park Ji Hoon – Kim Min Gon
Kim Mi Kyung – Mrs. Gong
Yoo Gun Woo – Woo Suk Do

Yoo Seung Ho este un tânăr actor foarte talentat și apreciat de publicul din lumea întreagă. El face parte din generația actorilor-copii, întrucât a jucat în filme și seriale încă de când era mic. Este cunoscut în industrie sub numele  “micul So Ji Sub” datorită asemănării cu actorul So Ji Sub. Cariera sa este remarcabilă și cuprinde foarte multe filme și seriale, câteva titluri ar fi: “My Strange Hero”  (SBS / 2018-2019), „I’m Not a Robot „ (MBC / 2017-2018),”The Emperor: Owner of the Mask”  (MBC / 2017)  “Remember” (SBS, 2015)”Imaginary Cat” (MBC Every1, 2015), ”I Miss You” (MBC, 2012), “Arang and the Magistrate” (MBC, 2012), ”Operation Proposal” (TV Chosun, 2012), ”Warrior Baek Dong Soo” (SBS, 2011), ”Flames of Ambition” (MBC, 2010).

Lee Se Young  este o tânără actriță care de ceva timp a început să se facă remarcată în industria coreeană. Sper să vă aduceți aminte de ea din proiecte precum:“Doctor John” (SBS / 2019), „The Crowned Clown”  (tvN / 2019),” A Korean Odyssey”  (tvN / 2017-2018),”Hit the Top”  (KBS2 / 2017),”The Gentlemen of Wolgyesu Tailor Shop”  (KBS2 / 2016),”Vampire Detective”  (OCN / 2016),”Goddess of Marriage” (SBS / 2013).

Curiozități:

  • Nu este prima dată când cei doi actori, Yoo Seung Ho si Lee Se Young joacă împreună. Cei doi au mai avut o colaborare  în 2012  în drama la de MBC numită “I Miss You”. Legat de acest subiect, la conferința de presa ce s-a desfășurat înainte premierei dramei, Lee Se Young a spus: “Nici nu pare că am fost separați timp de 8 ani, deoarece avem o chimie așa de bună. Vă vom prezenta o compatibilitate perfectă. Vă rugăm să priviți cu nerabdare.”
  • Yoo Seung Ho  a spus despre această dramă: “Există o mulțime de scene de acțiune în acest proiect.  A fost prima dată când  am făcut cascadorii, așa că am exersat foarte mult timp de 2 luni.  Voi arata o acțiune revigorantă, dar intensă. ” 
  • Echipa de producție a mai declarat: „ Încă de la primul episod, detectivul Dong Baek cu super puteri va juca un rol puternic. Metoda sa de investigare, care include abilitatea de a scana amintirile și de a simți emoțiile victimelor, va oferi o experiență revigorantă. “

Pentru a vă face o idee mai bună despre această drama, va invit sa priviți următoarele filmulețe:

Trailer 1: https://www.youtube.com/watch?v=M24mGKSIa8s

Trailer 2: https://www.youtube.com/watch?v=mLmFQZLqMlY

Trailer 3: https://www.youtube.com/watch?v=YRMLXoQtysI

Eu sunt tare încantată de toate lucrurile pe care le-am aflat și abia aștept primul episod. Cu speranța că am reușit să vă fac și pe voi curioși, vă invit să vizionați noua drama “Memorist”.

Vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.