optimize

Kit de testare COVID-19 a anticorpilor ce oferă rezultate în 2 minute, gata să intre pe piață

Cercetătorii coreeni nu încetează să ne uimească. În această perioadă, o companie coreeană a creat și dezvoltat un  kit de testare rapidă a anticorpilor pentru COVID-19. În mod remarcabil, el poate oferi rezultate, în doar două minute și este pregătit pentru a fi produs în masă, după cum reiese dintr-o informare Koreatimes.

Un oficial din cadrul EDGC HealthCare, companie cunoscută pentru kitul de testare COVID-19 DiaPlexQ, a declarat pentru presă că acest nou kit de testare a anticorpilor  a obținut recent certificarea CE, cea care demonstrează că produsul se află în conformitate cu normele de sănătate și standarde de siguranță pentru produsele vândute în Europa.

“Acum așteptăm  permisul de export din partea Administrației Coreene pentru Alimente și Droguri. De asemenea, am lucrat la un acord de export pentru un lot de 100.000 de teste cu un potențial client în Spania”, a mai spus oficialul.

O dată cu aceste kiturile disponibile, autoritățile vor putea răspunde mai bine la  al doilea val potențial de infecție cu noul  coronavirus, care se preconizează că va apărea la toamnă, a declarat compania într-un comunicat.

De asemenea, compania EDGC HealthCare a spus că aceste kituri de testare a anticorpilor pot oferi rezultate mult mai rapid decât majoritatea celorlalte produse aflate în acest moment pe piață, ale căror rezultate durează aproximativ 10 minute.

Testul de anticorpi este o modalitate de a vedea dacă sistemul imunitar al unei persoane a răspuns la virus. Testele exacte de anticorpi ar putea fi utile pentru identificarea donatorilor de sânge ce ar putea fi folosiți în cercetarea coronavirusului. În plus, oferă ajutor oamenilor de știință să înțeleagă mai bine această boală, în  scopul dezvoltării vaccinurilor.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.