103267482_3647929815266145_3244815188406068794_n

Ediția din acest an a Festivalului K-Lovers 2020 vine cu 5 concursuri de neratat și premii surpriză!

Ambasada Republicii Coreea în România invită iubitorii culturii coreene la o serie de evenimente online, evenimente ce fac parte din cadrul Festivalului K-Lovers 2020. Având în vedere situația în care ne aflăm ca urmare a pandemiei de coronavirus, toate concursurile se vor desfășura, după cum spuneam și mai sus, EXCLUSIV în mediul online, mai exact se va utiliza pagina de eveniment a Festivalului K-Lovers 2020 de pe Facebook, precum și Youtube.

!!! Concursuri – Reguli generale:
📌Data de începere: 10 iunie 2020 pentru toate concursurile
✋Data limită pentru înscrieri: În funcție de concurs (la fiecare 2 săptămâni)
🏆Perioada de votare & rezultatele – pe pagina de eveniment pe Facebook: după finalizarea înscrierilor la un concurs urmează perioada de votare de 1 săptămână, rezultatele fiind anunțate la finalul perioadei de vot
🔴Regui de participare: 1 înscriere/persoană/concurs (puteti participa in cadrul tuturor concursurilor, insa doar cu o inscriere per concurs; pentru concursul de K-pop Cover, particpanții pot aplica DOAR la 1 din cele 3 categorii disponibile)

Iată însă care sunt concursurile la care sunt așteptați să se înscrie un număr cât mai mare de participanți:

  1. Calligraphy / Concurs de caligrafie

Caligrafia coreeană – scrierea artistică tradițională coreeană. Se vor accepta lucrări doar Hangeul – alfabetul coreean . Cei interesați să se înscrie în concurs la aceast concurs vor putea trimite orice citat în limba coreeană, versuri, sau poezii din orice forme literară. Stilul lucrării nu contează, poate fi scris de mână sau sau formă de ilustație(digital).

Participanții sunt rugați să ofere o scurtă explicație asupra mesajului scris, astfel încât publicul să înțeleagă mai bine semnificația/ sensul, explicație ce poate fi făcută în limba română sau engleză.

Pentru înscriere, mai întâi, participanții trebuie să își încarce lucrarea pe contul personal de Facebook. Mai apoi, se va trimite link-ul postaării de pe contul personal de Facebook și lucrarea în format JPG la e-mailul Ambasadei –> embrokromania@gmail.com

De reținut:

  • Titlul e-mailului trebuie să conțină: 1) concursul la care aplicați (în cazul concursului de caligrafie, sintagma [CALLI] ) ȘI 2) numele participantului – EX: „[CALLI] Popescu Ana”.
  • Termen limită pentru înscrieri: 24 iunie 2020
  • Perioada de votare va fi : 25-30 iunie 2020
  • Rezultatele vor fi anunțate pe 1 iulie 2020
  • Câștigătorii vor fi desemnați pe baza unui vot: Juriu + Ambasada + Like-uri pe pagina evenimentului Facebook
  • Se vor acorda 3 premii care vor fi anunțate curând

2. Cooking Contest / Concurs de gătit:

Iubitorii bucătăriei coreene sunt încurajați să realizeze un video  în care gătesc o rețetă delicioasă și să îl încarce pe contul personal de YouTube . Videoclipul trebuie sa includă rețeta (în limba română sau engleză) și subtitrare ( în funcție de limba în care este videoclipul) și să aibă secțiunea de comentarii activată.

Se va accepta orice rețetă coreeană, chiar și cele care fac parte din bucătăria de tip fusion. Pentru înscriere este nevoie să încarcați videoclipul pe contul personal de YouTube. Mai apoi se va trimite link-ul la e-mailul Ambasadei -> embrokromania@gmail.com

De reținut:

  • Titlul e-mailului trebuie să conțină: 1) concursul la care aplicați (în cazul concursului de gătit, sintagma [COOKING] ) ȘI 2) numele participantului- EX: „[COOKING] Popescu Ana”
  • Termen limită pentru înscrieri: 8 iulie 2020
  • Perioada de votare: 9-14 iulie 2020
  • Rezultate vor fi anunțate pe 15 iulie 2020
  • Câștigătorii vor fi desemnați pe baza unui vot : Ambasada + Like-uri pe pagina evenimentului Facebook
  • Se vor acorda 3 premii care vor fi anunțate curând

3. KPOP Cover Contest

Acest concurs dă șansa celor pasionați de K-pop să se remarce. Concursul presupune realizarea unui filmuleț  care va conține  înregistrarea a cover-ului K-pop la una din următoarele categorii dans sau voce sau instrument. Aceste videoclipuri vor fi încărcate, de asemenea, de participanți pe contul personal de Youtube, iar comentariile trebuie să fie activate la postarea video de pe YouTube.

Pentru înscriere este nevoie să încărcați videoclipul pe contul personal de YouTube, iar apoi să trimiteți linkul la e-mailul Ambasadei — > embrokromania@gmail.com

De reținut:

  • Titlul e-mailului trebuie să conțină: 1) concursul la care aplicați (în cazul concursului de K-pop, sintagma [KPOP] ) ȘI 2) numele participantului – EX: „[KPOP] Popescu Ana”
  • Termen limită pentru înscrieri: 15 iulie 2020
  • Perioada de votare: 16-21 iulie 2020
  • Rezultate vor fi anunțate pe : 22 iulie 2020
  • Câștigătorii vor fi desemnați pe baza unui vot cumulat între : Juriu (RLChingus, Seoul Beat) + Ambasada + Like-uri pe pagina evenimentului Facebook (nu se iau în considerate vizualizările sau aprecierile la videoclipul postat pe YouTube)
  • Se vor acorda 9 premii, câte 3 pentru fiecare categorie (dansa, voce și instrument) și vor fi anunțate curând!

4. Quiz de literatură+ Book Giveaway

Format : Quiz cu întrebări de cultură generală despre literatura coreeană (10 întrebări). Aceste întrebări vor fi și în limba română și în limba engleză.
Toți participanții la quiz vor participa la giveaway-ul de carte – unde se va oferi cartea care va fi discutată la seara de lectură.
Perioadă pentru înregistrare: 15 iunie ~ 1 iulie, 2020 23:59 (ora României)
Dată cand se va ține quiz-ul: 28 iulie
Mai multe informații vor fi anunțate în curând!

5. Seara de lectură
Va fi într-o zi în ultima săptămână a lunii iulie 2020. Mai multe detalii vor fi anunțate ulterior.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați și pagina de Facebook a Festivalului K-Lovers 2020 disponibilă chiar aici — > https://www.facebook.com/events/307930603704943/?active_tab=discussion

Vă încurajăm să vă înscrieți în număr cât mai mare și să vă demonstrați astfel pasiunea pentru cultura coreeană. Râmâneți aproape pentru mai multe detalii! Vă urăm inspirație și baftă!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.