Zombie-Detective-Poster1

Choi Jin Hyuk dă viată unui personaj surprinzător în noua dramă “Zombie Detective”

De curând, am primit mai multe detalii despre noua dramă a postului coreean KBS 2TV ce se va numi “Zombie Detective”.

„Zombie Detective” este de fapt o nouă comedie despre un zombi care se află în cel de-al doilea an de înviere. El ajunge să devină detectiv și caută cu disperare adevărul despre trecutul său. Cel care va da “viață” acestui personaj inedit este chiar Choi Jin Hyuk iar rolul său poartă numele de Kim Moo Young. Acest detectiv zombi se luptă să se adapteze noii sale vieți și în acelați timp , să conviețuiască cu oamenii. Spre deosebire de acei zombi înfricoșători văzuți în filmele și dramele convenționale de genul horror, personajul Kim Moo Young în interpretarea lui Choi Jin Hyuk, va fi un zombie distractiv, care se mândrește cu un farmec atrăgător masculin.

Pe 6 august, producătoriia acestei noi drame au lansat primul poster oficial, care surprinde cât de diferit este personajul lui Choi Jin Hyuk față de un zombi obișnuit. În timp ce zombi sunt adesea înfățișați ca niște creaturi fără minte care acționează pe instinct, privirea ascuțită și profundă a lui Kim Moo Young dezvăluie cât de alert și inteligent este.

Cu toate acestea, în adevărata formă de zombi, singurul și bătăiosul Kim Moo Young nu este în stare să simtă durere, în ciuda faptului că are o rană dechisă în abdomenul său, prin care se poate ce se află în spate. El apare calm și neatins de accidentarea sa șocantă. În calitate de detectiv care nu poate muri indiferent cât de rău este rănit, Kim Moo Young promite să ofere mai multe trăiri și emoții în scenele sale de acțiune decât personajul principal tipic care se întâlnește frecvent în dramele cu crime.

Vă invit să priviți cel mai recent teaser al acestei drame și să vă faceți o idee și mai bună despre acest nou proiect.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=7FUE09ctZKU&feature=emb_logo

Vă mai spun doar că drama ” Zombie Detective” este programată spre difuzare la sfârșitul lunii august, după ce se va termina comedia romantică care se poate vedea în preznet pe KBS2 2TV “To All the Guys Who Loved Me”. Eu sunt tare surprinsă de acest nou proiect și abia aștept să-l vedem pe Choi Jin Hyuk , pe care îl admir foarte tare, în plină acțiune.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.