lee-je-hoon-21

Lee Je Hoon este pregătit să facă dreptate cu propriile mâini în noua dramă “Taxi Driver”. Au fost lansate primele postere oficiale

Următorul proiect de la postul coreean SBS a lansat, de curând, posterele oficiale. Este vorba despre noua dramă numită “Taxi Driver”.

Pornind de la ideea webtoon-ului cu același nume, „Taxi Driver” vorbește despre un misterios serviciu de taxi care face ceva neașteptat, mai exact oferă răzbunare în numele victimelor care nu pot obține dreptate pe cale legală. Protagoniștii acestei drame sunt Lee Je Hoon, Esom, Kim Eui Sung și Naeun din trupa APRIL. Constituie un proiect regizat de Park Joon Woo, după un scenariu scris de Oh Sang Ho., potrivit soompi.com.


Producătorii dramei au dezvăluit două postere oficiale în care îl regăsim pe Lee Je Hoon în rolul lui Kim Do Gi, un fost ofițer al forțelor speciale care lucrează ca șofer pentru misteriosul serviciu de taxi numit Rainbow Taxi.

În primul poster, taxiul său vintage și sălbatic poate fi văzut în fundal. Kim Do Gi stă pe capota taxiului și își fixează mănușa, de parcă s-ar pregăti să vâneze un ticălos. Zâmbetul său relaxat emană o aură invincibilă, iar spectatorii pot aștepta cu nerăbdare nașterea unui personaj unic care se încadrează sub eticheta de „erou întunecat”.

În cel de al doilea poster, Lee Je Hoon stă în partea șoferului din cabină și privește înapoi prin ușa deschisă a taxiului. Ochii lui strălucesc de seriozitate și hotărâre, iar pe poster apare următorul mesaj „Poți să-mi spui de ce te simți atât de nejustificat?”. Această întrebare stârnește curiozitatea fanilor în legătură cu ce se va întâmpla dacă cineva intră în acel taxi.

Echipa de producție a dramei a mai declarat: Taxi Driver este o dramă considerată eroică și mai întunecată realizată în stil coreean, care îi privește aspru pe infractorii care care încalcă legea în societatea coreeană și îi reprezintă pe vecinii noștri care suferă pe nedrept din cauza lor. Acesta a fost gândită pentru a oferi empatie puternică și plăcere dincolo de răzbunările răcoritoare date de eroi simpli. Vă rog să o așteptați cu nerăbdare ”.

Vă mai spun că “Taxi Driver” este programat să înceapă în luna aprilie, atunci când se va termina sezonul 2 din drama difuzată în prezent de SBS “The Penthouse“.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.