EyS4XlBVoAMH065M

Taemin, din SHINee anunță că se va înrola în armată luna viitoare

Taemin, din SHINee își surprinde fanii cu vestea că se va înrola în serviciul militar obligatoriu pe data de 31 mai 2021., anunță soompi.com.

foto via twitter.com/SHINee

Pe 19 aprilie, în timpul unei transmisiuni live pe aplicația V Live,Taemin le-a dat vestea în direct fanilor. El a spus: „A rămas mai mult de o lună, așa că nu am vrut să petrec acest timp fiind deja trist. Am vrut să vă spun direct, cu propriile mele cuvinte. ”

De asemenea, Taemin a spus că are multe planuri pentru perioada anterioară înrolării sale și a spus: „Voi face un concert [Beyond LIVE] pe 2 mai. Albumul meu solo va apărea în a doua sau a treia săptămână a lunii mai. Programul pentru promovarea albumului nu a fost confirmat încă, dar voi putea prezenta o ultimă interpretare și muzică strălucitoare. ”

foto via twitter.com/SHINee

SHINee a lansat recent albumul repackaged „Atlantis” după ce grupul a revenit cu primul comeback în format de grup în peste doi ani, cu „Don’t Call Me”.

Taemin a activat și ca artist solo, lansând anul trecut un album solo în două părți și ca membru al grupului-proiect SM, SuperM.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.