Youn Yuh Jung1

Vedetele coreene o felicită pe Youn Yuh Jung pentru succesul istoric de la Premiile Oscar

Mulți actori coreeni au postat o serie de mesaje pe rețelele de socializare pentru a o felicita Youn Yuh Jung pentru că a câștigat trofeul pentru “cea mai bună actriță în rol secundar”  la Premiile Oscar, potrivit unui articol postat de Soompi.

La cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar, care a avut loc pe 25 aprilie (ora locală), Youn Yuh Jung a devenit prima actriță coreeană și a doua actriță din Asia care a câștigat un premiu Oscar. Ea a luat acasă trofeul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru interpretarea personajului Soonjei din filmul “Minari”.

Jeon Do Yeon, cea care a lucrat cu Youn Yuh Jung în  filmele “Menajera” și “Beasts Clawing at Straws”, a transmis prin intermediul agenției sale Management SOOP următoarele cuvinte: “Cu toții eram convinși că vă primi premiul.

Simplele cuvinte de “felicitări” nu sunt nici pe departe suficiente, dar o felicit din toată inima și sper că acest lucru îi aduce o mare bucurie. Sunsaengnim (termen folosit pentru a se referi la un bătrân cu respect), ești uimitoare și eu sunt atât de mândră. Sper că  în viitor drumul tău va fi presărat numai cu flori.” Jeon Do Yeon a fost prima actriță coreeană care a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal la Festivalul de Film de la Cannes în 2007.

Actorii care au apărut în emisiunea ei de divertisment “Youn’s Stay” au transmis de asemenea mesaje de felicitare. Jung Yu Mi a transmis prin intermediul agenției Management SOOP, “Felicitări pentru câștigarea premiului Oscar. Sunt și mai fericită și mai mândră pentru că tu ești prima actriță coreeană care primește un Oscar. Sper că veți continua să participați la diverse proiecte și veți avea o stare bună de sănătate. Felicitări.”

Park Seo Joon a transmis prin intermediul News1, “Felicitări pentru victorie! Chiar și când apăream împreună în emisiunea “Youn’s Stay”, erați o persoană pe care o admiram cu ușurință. Sunt sigur că acesta a fost și cazul celor care au fost pe platourile de filmare ale filmului “Minari.” Cred că de aceea bunica Soonja din film era atât de iubitoare. Vă felicit cu adevărat pentru Oscar și sper că veți continua să rămâneți sănătoasă. Încă o dată, felicitări.”

Park Jung Min, care a jucat în “Keys to the Heart”, alături de Youn Yuh Jung, a declarat prin intermediul Sports Chosun: “Cred că este un rezultat firesc. O felicit sincer pe Youn Yuh Jung pentru premiul Oscar. Îmi voi aminti acest moment pentru o lungă perioadă de timp și sper că Youn Yuh Jung are, de asemenea, o zi minunată. Ca junior al ei, nu am putut dori nimic mai mult, atâta timp cât ea este fericită și sănătoasa și va continua să apară în cât mai multe filme.”

Im Hye Soo a postat pe Instagram o fotografie cu Youn Yuh Jung însoțită de un fragment dintr-un interviu la care aceasta a luat parte, unde a spus: “Chiar și la 60 de ani, nu știu ce este viața. E prima dată când trăiesc viața asta. E prima dată când am 67 de ani. Dacă aș ști, n-aș face lucrurile așa cum sunt acum. Dar pentru că e prima dată pentru mine, nu pot să nu am regrete. Nu pot planifica lucrurile. Eu doar trăiesc. Ceea ce pot face este de a aranja lucrurile unul cate unul. Renunță. Dă-mi drumul pe măsură ce îmbătrânesc.” Kim Hye Soo a felicitat-o pe Youn Yuh Jung prin intermediul acestei postări.

Bae Doona a distribuit pe Instagram Stories o captură de ecran a unui articol despre câștigarea Oscarului de către Youn Yuh Jung. Ea a scris, “Wow! Câștigătoarea Premiului Oscar! Sunsaengnim! Felicitări!”

Kim Go Eun a postat, de asemenea, o captură de ecran pe Instagram Stories și a decorat-o cu emoji-uri pe care a scris “Cea mai bună veste primita vreodată” și “Wow”.

Han Ji Min a făcut același lucru și a scris, “Sunsaengnim, felicitări.”

Han Hyo Joo postat o fotografie a emisiunii de televiziune care a difuzat ceremonia de decernare a premiilor și a comentat, “Wow! Felicitări!”

Song Hye Kyo postat o fotografie cu Youn Yuh Jung cu trofeul ei și a scris: “Sunsaengnim, felicitări!”

 

Lee Byung Hun a postat pe Instagramul său, “Imposibil, acesta nu este un fapt, ci o opinie”, împreună cu hashtag-urile “Youn Yuh Jung”, “Academy Best Supporting Actress”, “Bravo” și “Academy Awards”.

Claudia Kim a felicitat-o atât pe Youn Yuh Jung, cât și pe regizoarea Chloe Zhao, al filmului “Nomadland”, care a câștigat premiul pentru cel mai bun regizor.

 

Președintele Moon Jae In a felicitat-o pe Youn Yuh Jung prin intermediul unei scrisori:

“Alături de cetățeni, o felicit pe actrița Youn Yuh Jung pentru câștigarea premiului pentru cea mai bună actriță în rol secundar la Premiile Oscar.

Îmi arăt respectul față de cariera actoriceasca de-o viata a lui Youn Yuh Jung, care a câștigat simpatia celor din alte culturi prin intermediul pasiunii ei neobosite.

Este un triumf al industriei cinematografice după ce filmul “Parasite” a fost recunoscut la nivel global pentru valoarea și regia sa artistică. Ne-a făcut mai mândri de cultura și arta noastră și, mai presus de toate, i-a consolat pe cetățenii care sunt afectati de COVID-19.

O actriță coreeană care câștigă premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar la Premiile Oscar pentru prima dată a realizat un lucru semnificativ penru cultura țării pentru că a rescris istoria filmului coreean din ultimii 102 ani. Este și mai semnificativ faptul că aceasta este o realizare realizată împreună de regizorul coreeano-american isaac Lee Chung, Steven Yeun și actorii noștri. Sper că sud- coreenii care trăiesc în străinătate se vor simți, de asemenea, mândri de această realizare.

Filmul “Minari” are o semnificație deosebita pentru noi. A descris povestea unei familii de imigranți într-un mod care reflectă viața generală a omului. Ne-a dovedit că, indiferent de locul în care trăim, suntem cu toții strâns legați unii de ceilalti. Actoria prezentată de Youn Yuh Jung, care a adus  la viață imaginea mamelor și bunicilor noastre, strălucea extrem de puternic. Încă o dată, sunt foarte mândru de realizarea ta. Felicitări. “




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.