lhw

Lee Hyun Woo se alătură distribuției serialului “Money Heist”

“Money Heist” este o dramă polițistă spaniolă (cunoscută și sub numele de “Casa hârtiei”/”La casa de papel”) despre un grup de oameni care comit un jaf asupra Monetăriei Regale a Spaniei, condus de un geniu criminal numit Profesorul. Serialul este difuzat pe Netflix din 2017.

Remake-ul coreean îl are în rolul profesorului pe Yoo Ji Tae. Alți membri ai distribuției sunt Park Hae soo (Berlin), Jeon Jong Seo (Tokyo), Lee Won Jong (Moscova), Kim Ji Hoon (Denver), Jang Yoon Joo (Nairobi), Kim Ji Hoon (1979) (Helsinki) și Lee Kyu Ho (Oslo).

Park Jung Woo primise initial rolul lui  Rio. Pe 31 mai, agenția sa a declarat că, din cauza unor conflicte de programare cu drama pe care o filmează în prezent, “Fly High Butterfly”, el a fost nevoit sa renunte la rol.

În locul acestuia, Lee Hyun Woo va prelua rolul lui Rio. Într-o declarație publicata prin intermediul agenției sale, Lee Hyun Woo a spus: “Sunt încântat să salut spectatorii prin intermediul acestei drame.Voi face tot posibilul pentru a crea un personaj memorabil și o producție atrăgătoare pentru cei care asteapta remake-ul coreean al serialului “Money Heist.”

“Money Heist” este regizat de Kim Hong Sun (“The Guest”, “Voice”, “Black”) și scris de Ryu Yong Jae (“My Holo Love”, “Psychopath Diary”). Acesta va fi disponibil pe Netflix.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.