E3pTGR-WUAAl_rr

Echipa Sarang Hanguk a încercat Meniul BTS de la McDonald’s!

Ziua de vineri reprezintă bucurie mare pentru toată lumea, pentru că vine weekendul. Însă ziua de vineri, 11 iunie a fost o zi și mai specială pentru iubitorii muzicii K-pop și în special pentru fanii BTS, ARMY.

Pe 11 iunie, „The BTS Meal” a ajuns și în România! Și evident că noi nu puteam rata această ocazie, așa că în miezul zilei, am pornit spre cel mai apropiat mall pentru a încerca meniul special!

     

 

Băieții au colaborat cu gigantul brand McDonald’s pentru un meniu ce conține cunoscutele McNuggets (9 bucăți la meniul mare, în România ), o porție de cartofi prăjiți, suc și bineînțeles, adevăratele „vedete” din meniu, cele două sosuri speciale, Sweet Chilli și Cajun.

În ceea ce privește sosurile, personal pot să vă mărturisesc că nu sunt atât de picante cum s-ar crede! Dar, bineînțeles, asta depinde de gusturile fiecăruia! Sweet Chilli este preferatul meu, pentru că îmi aduce foarte mult aminte de dulceața noastră de ardei iute, pe care o ador. Sosul Cajun este, după părerea mea, o combinație interesantă între sosul cu hrean al nostru și pasta de wasabi, dar evident, nu în varianta picantă! În momentul în care am gustat prima dată sosul Cajun, am simțit instant gustul de hrean, deși culmea, hreanul nu pare să facă parte din lista de ingrediente a sosului… Totuși, mi-a plăcut și acesta foarte mult!

Puteți să încercați acest meniu până pe 8 iulie, inclusiv prin aplicațiile de home delivery! Însă.. din păcate, se pare că cele două sosuri nu mai sunt disponibile… Am încercat și prin aplicații de delivery și la cel mai apropiat mall de cartierul în care locuiesc și nu mai au deloc… Am întrebat și prieteni din alte orașe și mi-au confirmat același lucru…. Acum, nu știu dacă în toată țara nu mai există sau sunt doar anumite zone din România… Dacă printre cititorii noștri se află persoane care știu încă locații unde se mai găsesc cele două sosuri, nu ezitați să ne scrieți și să ne anunțați, ca să ne ajutăm unii pe alții!

The BTS Meal ete prima colaborare de acest tip disponibilă în aproape 50 de ţări din toată lumea.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.