Ce șanse au actorii și actrițele coreene implicați în SCANDALURI să-și REÎNVIE cariera după mari controverse?

Mai multe vedete din K-drame au fost implicate recent în scandaluri uriașe. Oare vor fi capabili aceștia să-și depășească condiția și să se întoarcă pe scena divertismentului așa cum au făcut actorii și actrițele coreene de mai jos?

Cu așa-numita cultură a anulării care domină, în prezent, scena divertismentului sud-coreean, se poate acorda acestor celebrități o a doua șansă?

În funcție de gravitatea acuzațiilor care li se aduc și dacă sunt, de fapt, vinovați sau nu, pot supraviețui criticilor și să-și reînvie cariera? Poate publicul, în special fanii coreeni, să găsească în ei iertarea comportamentului necorespunzător al acestor actori (dacă acuzațiile se dovedesc într-adevăr adevărate)? Sau astfel de scandaluri marchează, de fapt, căderea lor bruscă și ireversibilă în dizgrație?

Actrița Seo Ye-ji a fost pe punctul de a începe un nou capitol din cariera sa după ce popularitatea ei a crescut odată cu drama “It’s Okay to Not Be Okay”. Dar, câteva luni mai târziu, soarta i s-a schimbat brusc în rău atunci când au apărut informații potrivit cărora ar fi fost și-ar fi „manipulat” fostul iubit, actorul Kim Jung-hyun. De parcă asta nu ar fi fost tot, ulterior a fost acuzată și de comiterea de violenței școlare, relatează Metro.style.

La scurt timp după ce aceste zvonuri au împânzit spațiul public, brandurile și-au retras sprijinul pentru Seo Ye-ji și a fost, de asemenea, sfătuită să renunțe la ideea de a juca în viitoarea dramă “Island”.

Un alt actor care a trecut, recent, prin critici majore, cariera sa fiind scuturată din temelii a fost actorul Ji Soo, care a jucat în serialul aflat pe atunci în plină desfășurare, “River Where the Moon Rises”. Rolul  părea să i se potrivească mănușă, iar serialul era foarte așteptat de fani, existând așteptări mari legat de prestația celor doi actori principali, atunci când în media au apărut primele acuzații de agresiune școlară și agresiune sexuală împotriva sa.

Ji Soo a distribuit o scrisoare scrisă de mână pe Instagram, în care și-a cerut scuze pentru faptele sale: „Îmi cer sincer scuze persoanelor care au suferit din cauza mea. Nu există nicio scuză pentru abaterea mea din trecut. Erau lucruri care nu pot fi iertate”.

În ciuda acestui fapt, actorul a fost înlocuit rapid din rolul principal masculin al dramei KBS. Mai mult decât atât, producătorii dramei “River Where The Moon Rises” au dat în judecată agenția lui Ji Soo pentru daunele apărute. La scurt timp după asta, Key East – pe atunci agenția lui Ji Soo –  a anunțat rezilierea contractului cu actorul sud-coreean. Rămas, cumva, complet singur, în urmă cu scurt timp a fost confirmat faptul că Ji Soo se va înrola în armată la sfârșitul acestui an.

Vedetelor în creștere, cum ar fi Jo Byung-gyu și Park Hye-soo, li s-au distrus, de asemenea, carierele, iar reputația le-a fost  afectată de acuzațiile de agresiune școlară și violență.

Jo Byung-gyu nici nu a apucat să se bucure pe deplin de succesul dramei “The Uncanny Counter”, când a fost implicat tot într-o controversă legată de violență școlară. Deși serialul anunțase un al doilea sezon, odată cu acuzațiile care i-au fost aduse, actorul ar putea rămâne acum pe dinafara distribuției.

Vă reamintim că, pe 16 februarie a.c., un utilizator online („A”) a încărcat o postare în care pretindea că a fost agresată de Jo Byeong Gyu în timp ce erau la școală împreună, în Noua Zeelandă. HB Entertainment, agenția lui Jo Byeong Gyu, a solicitat o anchetă a poliției legată de veridicitatea postării respective, iar A a renunțat la postare și și-a cerut scuze. De atunci, actorul a fost acuzat de alți doi utilizatori online („B” și „D“) și apărat de un altul (cunoscut sub numele de „C”), care pretinde că este fostul său colegul de clasă. HB Entertainment a respins toate acuzațiile de violență școlară și a anunțat acțiuni în justiție.

Între timp, Park Hye-soo, cunoscută pentru serialul “Introverted Boss”, era pregătită să joace în noua dramă “Dear M”, dar lansarea sa a fost amânată în urma scandalului în care a fost implicat numele său, fiind chiar adresate petiții către canalul KBS, în care se solicita ca aceasta să fie eliminată din serial.

Totul s-a întâmplat la începutul acestui an, atunci când presupuse victime și-au împărtășit online poveștile despre modul în care ar fi fost abuzate fizic de Park Hye Soo pe vremea când erau în gimnaziu. Park Hye Soo a negat toate acuzațiile prin intermediul agenției sale Studio Santa Claus Entertainment și a anunțat, la acea vreme, că vor întreprinde acțiuni în justiție împotriva oricărei calomnii aduse artistei lor

Dar acestea nu au fost singurele cazuri de artiști sud-coreeni a căror carieră și viață a cunoscut o schimbare de 180 de grade ca urmare a unor acuzații mai mult sau mai puțin bombastice apărute în mediul online.

Din contră, au existat mulți alți actori coreeni care se bucurau de faimă și de statutul de vedete în trecut, dar când numele lor a fost implicat în controverse, a devenit cumva imposibil să revină în lumina reflectoarelor, acolo unde s-au aflat odată.

Vă amintiți, cu siguranță, de cazul lui Park Yoo-chun, din drama “Sungkyunkwan Scandal/성균관 스캔들”, care s-a confruntat cu multiple acuzații de agresiune sexuală și consum de droguri?

Dar de Kim Hyun-joong și de acuzațiile de violență domestică cu care s-a confruntat și chiar scandalul său legat de conducerea unui autoturism în stare de ebrietate? Sau de starul din “Welcome to Waikiki”, Song Seung-won, care a fost acuzat pentru conducere sub influența alcoolului și închis pentru un an și șase luni?

Dar sunt și vedete care au depășit cu succes controversele care le-au amenințat cariera și care au reușit să rămână active și chiar să fie iubite în industrie până în ziua de astăzi. Consultați GALERIA pentru a vedea cine sunt acestea.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.