kim young dae 1

Kim Young Dae a renunțat la rolul din serialul “School 2021″”

Actorul Kim Young Dae a confirmat că va renunța la distribuția serialului School 2021 din cauza unei schimbări a condițiilor de casting. Agenția sa a anunțat că va juca, în schimb, în alt serial.

Potrivit unui raport exclusiv al JTBC, Kim Young Dae va renunța la distribuția “School 2021”, deoarece rolul său care a fost inițial convenit s-a schimbat.

“El și-a împărtășit intenția de a renunța la K-Drama, deoarece rolul său este diferit de ceea ce s-a discutat la început când a acceptat.”

— Sursa

Odată cu schimbarea personajelor, Kim Young Dae nu ar fi mai fi primit un rol principal, iqr personajul a fost dat altui actor. El a acceptat inițial rolul în luna mai, iar distribuția a fost anunțată în iunie.

Kim Young Dae a găsit în schimb un nou serial. Potrivit “Sports Chosun”, Kim Young Dae va juca rolul principal în viitoarea K-Drama “Shooting Star” de la TVN. “Shooting Star” are loc în industria de divertisment și prezintă viața din spatele cortinei a celor careau grijă de celebrități făcând că lucrurile să funcționeze bine.

 

Kim Young Dae va juca rolul lui Gong Tae Sung, imaginea agentiei “Star Force Entertainment”. El este un tânăr idol al acestei epoci, care va rămâne o legendă în istoria K-Dramelor. Cu aspectul său strălucitor și aura sacră care îi face pe oameni sa-l admire, cariera sa de peste zece ani nu a fost niciodată afectată de zvonuri sau scandaluri. Dar, în ciuda exteriorului său politicos, el are o latură ascunsă, care va da pe parcursul dramei multe răsturnări de situație.

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.