BTS·ÎºÎÅÍ ¼±¹° ¹Þ´Â ¹® ´ëÅë·É

BTS, numiți trimiși prezidențiali speciali ai Coreei de Sud în diplomație publică

Președintele Moon Jae-in a numit grupul de băieți sud-coreean BTS ca trimis special în diplomație publică, potrivit Yonhap News.

În calitatea lor de „trimis special prezidențial pentru generațiile și cultura viitoare”, membrii grupului vor participa la întâlniri internaționale importante, inclusiv la cea de-a 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU programată pentru septembrie, a declarat purtătorarea de cuvânt al Casei Albastre, Kyung-mee.

Ei vor transmite un mesaj de consolare și speranță pentru tinerii din întreaga lume și, de asemenea, se vor alătura diferitelor activități pe probleme precum mediu, sărăcie, inegalitate și respect pentru diversitate, a mai precizat purtătoarea de cuvânt.

Foto via twitter.com/bts_bighit

Alegerea grupului BTS de către președintele Moon face parte din eforturile de a face publică inițiativa Seulului în abordarea problemelor globale pentru generațiile viitoare, inclusiv creștere sustenabilă, prin parteneriate cu specialiști din sectorul privat.

Numirea este de așteptat să ajute Coreea de Sud să-și îmbunătățească statutul global ca națiune de vârf în era post-coronavirus.

Prezența băieților la cea de-a 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU reprezintă a treia lor apariție la o astfel de adunare. Anul trecut, într-un mesaj înregistrat, septetul i-a încurajat pe tineri să „trăiască” și să se prețuiască în timpul pandemiei coronavirusului.

În septembrie 2018, BTS a vorbit în fața ONU pentru prima dată, odată cu lansarea campaniei UNICEF „Generation Unlimited”, spunând tinerilor din întreaga lume să asculte vocea lor interioară și să reziste presiunii de a se conforma.

În 2017, BTS și UNICEF au lansat campania „Love Myself”. Mișcarea, care are ca scop combaterea violenței împotriva tinerilor, a strâns 2,98 milioane de dolari în întreaga lume. În 2019, grupul a condus, de asemenea, și campania UNICEF „End violence”.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.