yc-1

Kim Go Eun și „Celulele” ei zâmbesc strălucitor în afișul publicitar pentru viitoarea dramă a tvN

A fost făcut public primul poster al mult-așteptate drame a tvN, “Yumi’s Cells”!

Drama se bazează pe un webtoon de succes care spune povestea unei angajate obișnuite de birou, pe nume Yumi, povestită din perspectiva celulelor creierului din capul ei, care îi controlează gândurile, sentimentele și acțiunile, relatează soompi.com.

Kim Go Eun joacă rolurile lui Yumi, Ahn Bo Hyun – rolul lui Goo Woong, Lee Yoo Bi – rolul lui Ruby, Park Ji Hyun – este  Sae Yi și Jinyoung din GOT7 – rolul lui Yoo Babi. Minho de la SHINee va avea o apariție specială ca Woo Gi.

Conform informațiilor de până în prezent, „Yumi’s Cells” va avea mai multe sezoane.

Serialul este regizat de Lee Sang Yeob, regizorul filmelor „Familiar Wife” și „Shopping King Louie” și co-scris de scriitorul Kim Yoon Joo (cunoscut pentru „Find Me in Your Memory”) și de Kim Kyung Ran, un scriitor nou. La această producție și-a adus contribuția și Song Jae Jung, scriitorul din spatele a două producții de excepție, și aici vorbim despre “W” și  “Memories of the Alhambra”.

În afișul publicitar, Kim Go Eun ne fermecă cu zâmbetul ei strălucitor. Adorabilele celule aruncă o privire peste rama unui tabloul care are în centru fotografia lui Kim Go Eun. Micile note de pe tablă îi prezintă pe regizori și scriitori. Unele dintre ele o descriu, însă, pe Yumi, pe o astfel de nită scriind „Daehan Noodle Kim Yumi”, fapt ce face referire la compania la care lucrează personajul principal al dramei noastre, în vreme ce pe o alta apare întrebarea „Ce este dragostea …?” Pe cea mai mare notă din partea stângă sus scrise poate citi: „Nu uita că ești personajul principal al acestei povești”.

Kim Go Eun se va transforma în acest serial în angajatul obișnuit de birou, Yumi. Obosită de viața ei repetitivă și plictisitoare, ea visează să găsească o dragoste dulce ca-n povești. Când într-o zi găsește în sfârșit pe cineva care-i face să bată inima, orașul celulelor din mintea ei intră într-o frenezie. Celulele lui Yumi, care există pentru și din cauza ei, îi vor purta cu greutate de grijă prin viața. Chimia proaspătă dintre Yumi și celulele ei va fi deosebit de distractiv de urmărit.

Interpretând personajul relatabil al lui Yumi, Kim Go Eun a ales „obișnuitul” ca fiind farmecul acestei drame. „Ea face față unor lucrurile mici, care i se pot întâmpla oricui, mai degrabă decât de lucrurile dramatice sau lucruri desprinse din romane, așa că cred că mulți oameni își vor aminti lucruri din trecutul lor și se vor simți legați de această dramă”, a explicat actrița.

Kim Go Eun a mai spus: „Deoarece este o producție care combină animații și oameni din viața reală, îmi joc rolul în timp ce păstrez permanent în minte faptul că totul trebuie să se amestece bine, fără ca o anumită parte să iasă în evidență. Aștept cu nerăbdare și entuziasm să văd cum vor evolua lucrurile”.

“Yumi’s Cells” este prima dramă coreeană care combină acțiunea live și animația 3D pentru a crea un nou format de conținut. Webtoon-ul original este iubit de mulți pentru ideea sa creativă de personificare a celulelor și pentru portretizarea situațiilor zilnice într-un mod nou. LOCUS Animation Studio va da viață orașului dinamic al celulelor.

„Yumi’s Cells” va avea premiera în septembrie prin tvN și TVING.

Pe aceeași temă este și acest ARTICOL.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.