kpop songs

Cântece kpop care au fost reinterpretate în 2021

Remake-urile și cover-urile par a fi cea mai nouă tendință din Coreea de Sud, deoarece mulți artiști au început să lanseze cover-uri sau remake-uri ale melodiilor care au fost populare cu ani în urmă.De asemenea, a devenit obișnuit să vedem si numele anului lângă piesa pentru a vedea cand s-a facut remake-ul. În 2020, am văzut-o pe Kyung Seo cum a ajuns in topurile muzicale cu melodia “Shiny Star (2020)” și a fost important să punem întotdeauna acel 2020 la sfârșitul titlului piesei, pentru a nu fi confundata  cu piesa originală.Deși a primit o atenție negativă pentru ca a fost acuzata de sajaegi, nu poate fi ignorat faptul că ea a fost capabilă să ajungă in vârful clasamentului.

În 2021, am început să vedem mult mai multe remake-uri decât 2020 — unele au fost grozave, altele nu atât de grozave.Oamenii se simt mai nostalgici și doresc o bucată din trecut. Iată o listă cu câteva melodii refăcute în 2021.Puteți compara cu originalul și puteți fi alege cea mai buna varianta — ce părere aveți despre aceste remake-uri?

 

1) Eunji  din A PINK & Yoseob din HIGHLIGHT- Love Day (2021)

Acest remake a fost probabil cel mai de succes remake, deoarece melodia s-a clasat pe primul loc în topuri la lansare.Tempo-ul ușor lent, împreună cu vocile maturate ale Eunji & Yoseob, a dat ascultătorilor de muzică bucurie și plăcere.

Melodia originala:

 

2) NS Yoon-G feat. Jooheon din MONSTA X – If You Love Me

Fanii au fost fericiți să poată auzi din nou vocea lui Yoon-G, iar ascultătorii au fost fericiți să poată auzi din nou aceasta piesa extrem de populara.

Melodia originala:

3) Chungha x Colde – My Lips Like Warm Coffee

Acest cântec a fost refăcut de mai multe ori, dar aduce un nou tip de sentiment în fiecare versiune lansata.Și pur și simplu, Chungha și Colde si-au pus pe deplin amprenta pe aceasta melodie.A fost destul de ciudat că piesa a fost lansată în mijlocul verii, deoarece este un cântec de iarnă, dar asta nu strica deloc calitatea cântecului.

Melodia originala:

4) Lunch – Way Back Home (2021)

Nu a trecut mult timp de când a fost lansată versiunea originală a cântecului, așa că oamenii au fost destul de confuzi. Piesa, cu toate acestea, are un ritm revigorant.Versiunea lui Lunch are cu siguranță un vibe diferit fata de versiunea originală — ambele sunt grozave de ascultat!

Melodia originala:

5) Heize – On Rainy Day (2021)

Este destul de ciudat faptul că a trecut deja un deceniu de cand acest cântec a fost lansat.Personal mi-a plăcut acest album și a fost fascinant să văd versiunea lui Heize.Avea stilul lui Heize în el, iar cântecul a devenit al ei!

Melodia originala:

6) Song Ha Yea – Broken Heart (2021)

În timp ce nu aș spune ca acest cântec avut un real succes în 2009, NAVI a avut încă un fanbase constant care au sustinut-o intotdeauna. Netizens au avut insa un răspuns mixt atunci când Song Ha a lansat aceasta versiune doar pentru că piesa nu a fost doar buzz-demn de a avea un remake.

Melodia originala:

7) Lee Seok Hoon x Locoberry – Ten Reasons I Love You (2021)

O alta piesa cu ritm mid-tempo. Originalul poate fi considerat cel mai mare hit al lui Lee Seok Hoon de până acum.Colaborarea cu producătorul Locoberry a făcut ca melodia să fie și mai bună de ascultat!

Melodia originala:

8) Mighty Mouth feat. Baek Ji Young – Will Love Come (2021)

Acest cântec este un alt mare clasic, și toata lumea a fost uimita că a fost refăcut, în principal pentru că Mighty Mouth nu a mai fost activ pe piata muzicala. Fanii au fost cu siguranta fericiti sa reasculte aceasta piesa care a avut un succes real.

Melodia originala:

9) Hwang In Wook – Emergency Room (2021)

Izi a avut cu siguranta un singur hit minune cu aceasta piesa, dar el are tot dreptul să spun că lumea isi aminteste de melodia lui și cântecul său este încă una dintre cele mai cântate melodii pe scară largă la un bar karaoke. A fost atât de popular încât chiar și programele de audiție trot au început să foloseasca acest cântec și va fi întotdeauna amintit ca o legendă.

Melodia originala:

Sursa: Allkpop




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.