unnamed (2)

ATEEZ va colabora cu grupul american Pentatonix

Membrii grupului ATEEZ Yunho, San și Jongho vor participa în colaborare la noua piesă a grupului american a cappella  numit Pentatonix, conform Koreaboo.

Potrivit unui comunicat exclusiv oferit de Sports Chosun, ATEEZ va participa la noua piesă a  trupei  Pentatonix, care va fi lansată pe 20 august. În cadrul comunicatului se specifică faptul că membrii Pentatonix au făcut personal cererea  pentru  membrii ATEEZ dupe ce le-au urmărit videoclipurile și performanțele.

Foto: Koreaboo

Dacă vă întrebați cine sunt Pentatonix, vreau să vă spun este primul grup a cappella din Statele Unite, care a câștigat mai multe premii Grammy, a vândut peste 10 milioane de albume și a ocupat locuri fruntașe de două ori în topul Billboard. De asemenea, aceștia sunt foarte populari pe rețelele de socializare, acumulând peste 3,4 miliarde de vizualizări combinate pe YouTube.

Trupa ATEEZ a revenit ultima dată în luna martie 2021 înainte de a participa la emisiunea de la Mnet,  Kingdom. Mai recent, au lansat un album în colaborare cu Kim Jong Kook.

Pentatonix a lansat, de asemenea, un teaser pentru noua lor piesă, iar ATINY (numele oficial al fanilor ATEEZ) a dedus deja pe baza siluetelor care apăreau în anunț că cei trei membri ar fi Yunho, San și Jongho. Această colaborare este una aproape neațteptată și  va fi chiar foarte interesant să vedem cum va suna melodia pe care o vor lansa.

Foto: Koreaboo

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.