7c5c9736c4cf4640988fc3e206577505

Jang Ki Yong s-a înrolat în armată. Colegii săi trimit mesaje de susținere

Ieri, actorul Jang Ki Yong s-a înrolat în armată. Ajuns la vârsta de 29 de ani  (dacă vă vine să credeți), el a hotărât că este momentul să își facă datoria față de țara sa ca orice bărbat coreean.

Pe 23 august actorul a început stagiul militar. În legătură cu acest subiect, în aceeași zi, YG Entertainment, agenția care manageriază activitățile actorului a dat următoarea declarație: „Vă rog să îl susțineți pe Jang Ki Yong, care se va întoarce sănătos după ce își va îndeplini cu sârguință stagiul militar”. Atât locația și ora înrolării nu au fost dezvăluite pentru a preveni răspândirea COVID-19, în ideea să nu se creze mulțimi de fani care să asiste la intrarea în unitate. Vreau să mai spun că el s-a înrolat ca soldat activ, potrivit Soompi. 

Înaintea înrolării sale, Jang Ki Yong a încărcat o scrisoare scrisă de mână pe contul său de Instagram, împreună cu o fotografie alb-negru cu el, cu noua sa tunsoare scurtă. În scrisoare, actorul a spus următoarele: 

“Bună, aici este Jang Ki Yong. 

Am reușit să-mi petrec 20 de ani fericit datorită oamenilor care m-au iubit și m-au susținut până acum.
Vă mulțumesc sincer.
Mă voi întoarce puternic și sănătos pentru încă o perioadă uimitoare la 30 de ani.
Mulțumesc tuturor și vă iubesc.”

Foto: Instagram

Cu ocazia acestui eveniment, colegii săi de platouri nu au ratat ocazia să trimită mesaje de susținere și să își ia rămas bun de la el pentru o perioadă. Mai exact, Kim Do Wan, care a jucat alături de Jang Ki Yong în drama “My Roommate Is a Gumiho”, a apelat la Instagram unde a postat un selfie care îi prezenta pe ambii actori, însoțită de următorul mesaj “Ai grijă de sănătatea ta.Îmi va fi dor de tine.”

Totodată, Choi Hee Seo a postat o poză pe Instagram  cu actorul și distribuția “Now, We Are Breaking Up”, în care apar  actorii  Song Hye Kyo, Kim Joo Heon, Park Hyo Joo și Yoon Na Moo, cu mesajul“Ki Yong, te iubim!”.

Foto: Soompi

Până la înrolare, Jang Ki Yong a fost foarte ocupat cu filmările pentru  drama “Now, We Are Breaking Up”, care va avea premiera în luna noiembrie. După încheierea filmărilor, Jang Ki Yong a pre-înregistrat și conferința de presă pentru această dramă.

În calitate de model care a devenit ulterior actor, Jang Ki Yong a început să joace în drame destul de târziu, în 2014, prima fiind „It’s Okay, That’s Love”. Apoi a continuat să joace în drame, inclusiv în „Go Back Couple”, „My Ahjussi”, „Come and Hug Me”, „Search: WWW” și „My Roommate Is a Gumiho”, precum și filmele „The Bad Guys” : Reign of Haos ”și„ Sweet & Sour ”.

Mie încă nu îmi vine să cred că a venit momentul să ne luăm rămas bun de la el  pentru această perioadă. Cred că nu mai făceam legătura că el chiar nu a fost în armată deja, așa că trebuia să se înroleze cândva. Abia acum înteleg mai bine de ce a jucât în atât de multe seriale recente. Îi doresc armata ușoară și abia aștept noi vești despre el chiar din armată.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.