fullsizephoto1360092

Jeon Do Yeon și Ryu Jun Yeol vorbesc despre motivul pentru care au ales să apară în „Lost”, în ciuda temelor emoționale și extrem de dificile

Viitoarea dramă a canalului JTBC „Lost” a susținut pe 2 septembrie o conferință de presă online la care au participat actorii Jeon Do Yeon și Ryu Jun Yeol și regizorul Heo Jin Ho, relatează soompi.com.

„Losyt” este o dramă care spune poveștile unor oameni obișnuiți care își dau seama că nu au devenit nimic de-a lungul vieții și încearcă din răsputeri să ajungă în lumina reflectoarelor.

Jeon Do Yeon joacă rolul lui Boo Jung, un scenarist în vârstă de 40 de ani, care se simte pierdută de parcă nu ar fi putut realizeze nimic până atunci. Ryu Jun Yeol joacă rolul lui Kang Jae, un om care conduce un serviciu în care angajații îndeplinesc orice sarcină solicită clienții lor.

Titlul coreean de „Lost” se traduce prin „Descalificare umană”, iar regizorul Heo Jin Ho a explicat: „Este vorba despre pierderi și cicatrici care se acumulează atunci când cineva simte că nu este la înălțimea calificărilor care definesc ființa umană”.

La rândul său, Jeon Do Yeon a afirmat: „Am decis că, chiar dacă va dura mult timp ca să găsesc un proiect bun, aș evita conținutul prea întunecat sau greu. Dar când am citit acest scenariu, am decis că îi voi da curs, chiar dacă era întunecat, pentru că era vorba despre încercarea de a găsi lumina. Am plâns mult când am citit scenariul pentru prima dată. Am primit o mulțime de întrebări de la oamenii din jurul meu. „Poate Jeon Do Yeon să scoată într-adevăr o poveste despre cineva care nu a reușit să devină nimic în viața ei?” Dar cumva aș putea să mă identific cu sentimentele lui Boo Jung”.

Ryu Jun Yeol a spus: „Scenariul a fost bun, dar mi-am dorit foarte mult să mă alătur proiectului deoarece aș colabora cu regizorul Heo Jin Ho și scriitorul Kim Ji Hye. I-am implorat să mă folosească. A fost foarte ușor să decidem asupra proiectului. Povestea personajului meu din această dramă este, de asemenea, despre tinerețe, dar este diferită de cele pe care le-am făcut până acum. Înainte de asta, jucam diverse roluri, dar Kang Jae își pierde drumul după ce începe să se îndoiască în legătură cu ceea ce credea că este răspunsul corect pentru el și care ar fi putut fi greșit tot timpul. Am vrut să arăt o nouă latură a tinereții, genul de singurătate și amărăciune care vine când ți-ai pierdut drumul”.

Întrebat în legătură cu punctele cheie care trebuie luate în considerare în dramă, Ryu Jun Yeol a răspus: „Cred că este calitatea de a fi ușor de înțeles sau de a empatiza cu. Vorbim multe despre poveștile celor două personaje principale, dar există și alte povești în dramă care sunt cu adevărat interesante. Există o mulțime de personaje diverse, dar vreau să subliniez că toate sunt „obișnuite”. Acesta este focusul dramei”.

Jeon Do Yeon a declarat: „Boo Jung este cineva care este foarte introvertit, așa că m-am îngrijorat foarte mult cu privire la modul în care s-ar deschide (personajul – n.r.) pe parcursul dramei. Am muncit din greu pentru a înțelege personajul lui Boo Jung. Dar pe măsură ce filmările au avansat, pe măsură ce timpul a trecut, indiferent de efortul pe care l-am depus-o sau nu, inima ei s-a deschis în fața lui Kang Jae de la sine. M-am deschis în fața lui Ryu Jun Yeol la fel cum Boo Jung a făcut cu Kang Jae. Mi-aș dori personal ca telespectatorii să intre în poveste fără să știe nimic despre Boo Jung. Există oameni în viața noastră pe care i-am putea cunoaște fără să-i cunoaștem, de fapt, cu adevărat. Ar fi drăguț dacă publicul ar urmări-o (pe Boo Jung – n.r.) și o vor încuraja”.

Drama „Lost” va avea premiera pe 4 septembrie la 22:30. KST.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.