Song Kang cover

O călătorie cu Song Kang prin Seul

Așa cum probabil ați auzit, actorul Song Kang este noul ambasador online al Organizației Turismului din Seul. Revista Marie Claire a vizitat recent platourile de filmare ale seriei „Beauty Inside Seoul” împreună cu tânărul și ne dezvăluie câteva detalii despre locațiile ce surprind frumusețea capitalei sud-coreene.

Organizația Turismului din Seul a lansat videoclipul „Beauty Inside Seoul”, fiind practic o călătorie prin capitală alături de actorul Song Kang. În această eră pandemică au fost înregistrate varii aspecte ale orașului, așadar prin intermediul clipului, atât localnicii cât și turiștii străini care nu pot călători liber se vor putea bucura de ele. Pentru o călătorie captivantă, spectatorii își aleg propriul itinerar. Când privitorul selectează următorul videoclip potrivit preferințelor sale, conform întrebării lui Song Kang, se desfășoară un nou curs de călătorie printr-un videoclip care surprinde un alt aspect al Seulului – vă puteți bucura de un total de 4 călătorii, de diverse farmece ale capitalei, de la un tur natural în centru, până la o călătorie în timp care păstrează urmele trecutului, o excursie într-un loc bine cunoscut plin de tinerețe și pasiune și o călătorie elegantă pentru a vă bucura de modă și frumusețea tendințelor. Să mergem într-o excursie la Seul cu Song Kang chiar acum, prin videoclipul de mai jos!

Și acum să descoperim împreună câteva dintre locațiile prezentate mai sus.

1. Seosunla-gil

Sursa foto: Marie Claire

Acesta este Seosunla-gil, care se întinde de-a lungul peretelui vestic al altarului Jongmyo, unde Song Kang apasă continuu obturatorul camerei. Acesta este numit după „Sunracheong” care patrula în Altarul Jongmyo. În timp ce mergeți de-a lungul pitorescului drum, veți fi cufundați în peisajul liniștit. Luați o pauză de la viața voastră aglomerată și bucurați-vă de o plimbare pe îndelete.

Adresa: 45-4 Jongno 3-ga, Jongno-gu, Seul ~ 26 Gwonnong-dong

2. Cheonsang – Seongsu

Sursa foto: Marie Claire

Sursa foto: Marie Claire

Este o cafenea pe acoperiș situată în Seongsu Yeonbang, un spațiu cultural complex din Seongsu. După cum sugerează și numele, este un spațiu în care te simți ca și cum ai pluti pe cer, având un cort alb atârnat de ferestre. Este un loc popular în Seongsu, unde vă puteți bucura de deserturi delicioase care au captivat chiar și papilele gustative ale Song Kang.

Adresa: 3F, Clădirea A, 14 Seongsui-ro 14-gil, Seongdong-gu, Seul

3. Rakgojae 

Sursa foto: Marie Claire

Rakgojae este un hotel hanok situat în satul Bukchon Hanok. Este un spațiu construit într-un hanok renovat, având 130 de ani de istorie și vă puteți bucura de splendoarea unui loc care nu poate fi simțită în clădirile moderne, cum ar fi un pavilion, un iaz și Daecheongmaru. Puteți experimenta diverse programe care vă oferă gustul Coreei, cum ar fi mâncarea tradițională coreeană, ceremonia ceaiului, hanbok-ul regal și prepararea kimchi.

Adresa: 218, Gahoe-dong, Seul

4. Gyeongbokgung

Sursa foto: Marie Claire

Sursa foto: Marie Claire

Ultima filmare a avut loc în sala Geunjeongjeon din Palatul Gyeongbokgung. Sala Geunjeongjeon este cea mai mare sală a palatului din dinastia Joseon și locul unde au avut loc ceremonii naționale importante. Este o destinație de călătorie în timp, unde puteți simți atmosfera senină a vechiului palat și peisajul muntelui Bukaksan din spatele acestuia.

Adresa: Palatul Gyeongbokgung, 161 Sajik-ro, Jongno-gu, Seul




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.