201476536_1280

Insula Jeju așteaptă 200.000 de vizitatori în timpul vacanței de Chuseok. Autoritățile locale solicită celor care vin să se testeze înainte de sosire

        Cred că ați observat  că de ceva vreme  au început să crească cazurile COVID-19  în regiunea capitalei Seul și acum suntem la doar câteva zile distanță de o sărbătoare foarte importantă,  când se așteaptă o mișcare masivă în rândul cetățenilor coreeni. Este cunoscut faptul că Insula Jeju este un loc turistic popular pentru coreeni și potrivit unor diverse surse vor exista măsuri speciale de prevenire a virusului impuse acolo în timpul acestei  sărbători.

Foto: Teller Report

      Insula Jeju, cea mai sudică regiune din Coreea de Sud  și în același timp o stațiune extrem de populară, se așteaptă  să primească aproximativ 200 000 de vizitatori începând de vineri, 17 septembrie. Mulți dintre ei  vor veni chiar din regiunea capitalei. Acestea fiind spuse, autoritățile locale din insulă solicită oamenilor să facă un test COVID-19 înainte de a face  vizita.

         Dacă un vizitator vine în Jeju  și se dovedește  că este purtător  al COVID-19, acesta va fi penalizat pentru orice consecințe negative ale vizitei sale. În plus, pe aeroport vor fi implementate măsuri speciale și dispozitive pentru a verifica temperaturile celor care sosesc.

Centrele de testare de pe insulă vor funcționa în mod normal în timpul sărbătorilor, iar echipa de asistență medicală va fi disponibilă 24 de ore pe tot parcursul acestei perioadei.

          În acest an, vacanța de  Chuseok este stabilită în perioada 20-22 septembrie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.