KoreaHerald

„Squid Game” – primul serial coreean care își face loc în topul Netflix din S.U.A.

„Squid Game” este primul serial coreean care a reușit să își facă loc în topul Netflix S.U.A., relatează Korea.net. 

FlixPatrol, furnizor american de streaming, a declarat pe 22 septembrie că serialul original coreean Netflix este numărul 1 pe Netflix SUA, depășind astfel serialul britanic „Sex Education”, care ocupase primul loc cu o zi înainte. „Squid Game” s-a clasat, de asemenea, pe locul al doilea în topul mondial Netflix.

Mai mult, serialul a fost prezent pe locul 1 în topurile a 14 țări, inclusiv Coreea, S.U.A., Vietnam, Emiratele Arabe Unite, Kuweit și Singapore, respectiv pe locul secund în 39 de țări precum Marea Britanie, Franța și Germania. Aceasta a fost cea mai bună performanță a unui serial original Netflix realizat în Coreea pe graficul din SUA de când anul trecut „Sweet Home” s-a clasat pe locul trei.

Avându-i în rolurile principale pe Lee Jung-jae, Park Hae-soo și Jung Ho-yeon, „Squid Game” este despre oameni fără nimic de pierdut care se implică într-un joc de supraviețuire. Ei sunt închiși într-un loc gigantic, în timp ce își riscă viața pentru premii în bani de 45,6 miliarde de woni.

Seria a obținut un scor de 100% pe Rotten Tomatoes, un site de recenzii de filme din SUA și o evaluare de 8,3 din 10 pe baza de date Internet Movie, aka IMDB. Publicația americană de afaceri Forbes, din 21 septembrie, a descris „Squid Game” drept „o vizionare obligatorie”, spunând: „Este o producție puternică plină de performanțe stelare, personaje memorabile și întorsături creative”.




There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.