무제-33.indd

“It’s Okay to Not Be Okay” si “I-Land”, nominalizate la premiile Emmy din acest an

Serialul TvN, „It’s Okay to Not Be Okay”, și emisiunea „I-LAND”, au fost nominalizate la premiile internaționale Emmy din acest an, care sunt acordate spectacolelor și actorilor din afara S.U.A.

 

Academia Internațională de Arte și Științe ale Televiziunii (IATAS) a anunțat joi lista nominalizaților, inclusiv cele două emisiuni coreene.

 

 

“It’s Okay to Not Be Okay”, o serie romantică difuzată din iunie până în august 2020, care se învârte în jurul lui Gang-tae, un îngrijitor într-o secție de psihiatrie care refuză să iubească și Moon-young, un celebru scriitor de cărți pentru copii care este cunoscut ca având o tulburare de personalitate antisocială, a fost nominalizată la categoria TV Movie & Mini-Series. „I-LAND”, un spectacol de audiție K-pop, difuzat din iunie până în septembrie 2020, a fost inclus în categoria Divertisment non-scriptat.

Niciun program coreean nu a câștigat premiul la aceste categorii până în prezent. În 2010, documentarul MBC, „ Mom and the Red Bean Cake”, a câștigat Emmy-ul internațional la categoria documentar. Seriale precum „The Kingdom” produs de Netflix, „Splash Splash Love” de la MBC și „River Where Moon Rises” de la KBS au fost nominalizate în trecut, dar nu au câștigat premiul. Actorul Jang Hyuk fusese nominalizat pentru rolul său principal în drama KBS, „The Slave Hunters”.

IATAS a declarat că sunt 44 de nominalizați la 11 categorii și dintr-un record de 24 de țări. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii la New York, 22 noiembrie, într-o locație care va fi anunțată în curând.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.