optimize (1)

KOCCA va organiza, pe 21 octombrie, o conferință online de scriere creativă pentru a explora conținutul coreean

Agenția pentru Conținut Creativ din Coreea (KOCCA) va organiza un eveniment de discuții intitulat „2021 The Story Concert”, pentru a oferi informații despre conținutul coreean pentru cei care urmează domenii de scriere creativă,  relatează The Kore Times.

Agenția administrată de stat a anunțat încă de joi, 14 octombrie, că seria de discuții din acest an va avea loc online pe data de 21 octombrie, având ca temă „Construirea unui univers creativ/ Building a creative universe,” la eveniment urmând să fie invitați  speakeri de renume din diverse industrii, inclusiv din televiziune, romane, filme și webtoons.

Agenția organizează evenimentul în fiecare an începând din 2016, scopul fiind acela de a invita scriitori, regizori și producători media de renume să împărtășească din expertiza și inspirația lor creativă cu viitorii creatori de conținut.

Evenimentul din acest an va cuprinde patru secțiuni. Speakeri pentru fiecare secțiune vor fi romancierul brazilian Paulo Coelho, care a scris cea mai bine vândută carte, “Alchimistul”, scenaristul Baek Mi-kyung, care a creat seria de suspans, “Mine”, regizorul Jo Sung-hee, care a regizat filmul SF “Space Sweepers”, și creatorul de webtoon Hong Sung-hyuk, care a scris povestea originală a webtoon-ului “Space Sweepers”.

Speakerii vor vorbi despre experiențele și know-how-ul lor în crearea poveștilor lor și construirea unui „univers creativ” de utilizat ca pe o coloană vertebrală a poveștii.

Opt sute de participanți care se înscriu înainte de eveniment pe baza principiului primul venit, primul servit vor putea participa la acest eveniment. Oamenii se pot înregistra prin intermediul site-ului web KOCCA până la data de 18 octombrie, la ora 18:00.

Evenimentul va fi transmis prin intermediul platformei YouTube la ora 14:00. (KST) pe data de 21 octombrie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.