dummy

Park Hyung Sik, Han Hyo Joo și Jo Woo Jin pornesc o luptă pentru a afla cauza unei boli teribile în cel mai recent video al dramei “Happiness”

Producătorii următoarei drame de la  tvN/ TVING   numită „Happiness” a lansat de curând cel de-al doilea teaser!

Protagoniștii  acestei drame sunt Han Hyo Joo, Park Hyung Sik și Jo Woo Jin. „Happiness” este de fapt un thriller urban apocaliptic care are loc într-un viitorul apropiat într-un complex de apartamente împărțite în funcție de poziția socială. Unul dintre apartamente care se află la mare înălțime se va închide atunci când apare o nouă boală infecțioasă, iar drama va prezenta frica, bătăliile psihologice și luptele disperate pentru supraviețuire care vor începe de la acest eveniment important și în același timp șocant.

Știm până acum că frumoasa Han Hyo Joo îi va da viață personajului Yoon Sae Bom, agent tactic din cadrul Unității de Operațiuni Speciale a Poliției din Seul, Park Hyung Sik  joacă rolul lui Jung Yi Hyun, detectiv de poliție din divizia de crime violente, Jo Woo Jin joacă rolul Han Tae Suk, omul din cadrul comandamentul medical al forțelor armate însărcinat cu găsirea cauzei bolii și oprirea răspândirii acesteia.

Watch: Han Hyo Joo, Park Hyung Sik, And Jo Woo Jin Talk About Their Characters In Script Reading Video For New Drama

Foto: Soompi

Până acum producătorii au lansat primele 2 filmulețe promo pentru a oferi fanilor o scurtă imagine asupra acțiunii acestei drame apocaliptice. Primul teaser s-a concentrat pe frica și teroarea oamenilor a căror viață obișnuită de zi cu zi este răsturnată într-o clipă atunci când se declanșează o boală misterioasă. Puteți să vedeți și voi filmuletul mai jos.

Al doilea teaser apărut recent dezvăluie mai multe detalii despre noua boală infecțioasă care determină instalarea îngrijorărilor și răsturnările de situație care vor apărea. Videoclipul începe cu întrebarea „Știți simptomele?”, acestea includ halucinații, sete severă, bătăi cardiace mai lente, rezistență la durere și vindecare mai rapidă a rănilor. Personajele Yoon Sae Bom, Jung Yi Hyun și Han Tae Suk întâlnesc mai mulți pacienți infectați și sunt șocați de felul în care oamenii se transformă în altceva necunoscut. De asemenea, filmulețul mai surprinde scena în care Yoon Sae Bom este dus la o sală de examinare după o potențială contaminare, iar Han Tae Suk spune cu suspiciune: „Se pare că încă nu ai simptome”. Yoon Sae Bom răspunde cu răceală: „Se pare că sunt o persoană destul de importantă”. Han Tae Suk îi informează apoi pe Yoon Sae Bom și pe Jung Yi Hyun că trebuie să supraviețuiască acestui iad doar o săptămână pentru a pune în carantină boala și a-i descoperi cauza.

Iată cum arată acest teaser 2:

Pot să spun că această dramă este un pic șocantă ca subiect pentru mine, dar mă bucur tare mult că protagoniștii ei sunt Park Hyung Sik și Han Hyo Joo, doi actori pe care eu îi îndrăgesc tare mult, dar nu m-aș fi gândit că va veni ziua în care ei vor ajunge să joace împreună într-o dramă.

Despre felul în care s-au desfășurat filmările și chimia dintre protagoniști, Han Hyo Joo a declarat următoarele: „Park Hyung Sik este amabil și este un actor care îi face pe toți cei din jur să se simtă confortabil. Uneori, simțeam că este un prieten de multă vreme și mă sprijineam mult pe el în timpul filmărilor. Relația lui Sae Bom și Yi Hyun în dramă este, de asemenea, o călătorie lungă și extinsă, astfel încât să o puteți urmări cu nerăbdare în siguranță”.

În același timp, Park Hyung Sik a spus:„Han Hyo Joo este extrem de atentă și are o personalitate caldă. Am simțit că este cineva cu multă afecțiune pentru ceilalți. ”

El a continuat să-și exprime încrederea în chimia care s-a creat între ei spunând: „Cred că Sae Bom și Yi Hyun au ceva special și de lungă durată pe care alții nu-l au și cred că puteți aștepta în siguranță o chimie excelentă”.

Vreau să vă mai spun că nu mai avem mult de așteptat până să putem vedea această dramă, deoarece premiera “Happiness” este programată pentru data de 5 noiembrie. 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.