allkpop_1632892461_20210929-parkhaesoo

Park Hae Soo, celebrul actor din “Squid Game” vorbește despre viitoarea dramă “Chimera”

După succesul neașteptat cu dramă de la Netflix “Squid Game”, Park Hae Soo a acceptat un nou rol. Viitoarea lui dramă se numește “Chimera” și va avea premiera în curând. Înaintea de lansarea oficială a dramei actorul a vorbit despre câteva lucruri pentru a-i face curioși pe fani.

Despre „Chimera” pot să vă spun că este un nou thriller misterios care se va difuza la OCN. Îi va avea ca protagoniști pe Park Hae Soo în rolul unui detectiv pe nume Cha Jae Hwan, pe Claudia Kim care va da viață unui profiler criminal pe nume Eugene Hathaway și pe Lee Hee Joon în rolul unui chirurg pe nume Lee Joong Yeob. Fiecare dintre cele trei personaje are propriile motive pentru a căuta să afle adevărul despre „Chimera” (himera), un criminal în serie de acum 35 de ani care recent a  început să ucidă din nou.

Despre acest nou proiect al său Park Hae Soo a dezvăluit câteva lucruri.

„Sunt cu adevărat fericit să  mă pot întoarce în fața telespectatorilor cu  noua dramă „Chimera”, a spus Park Hae Soo, care a intrat recent în centrul atenției internaționale prin interpretarea sa din serialul de succes „Squid Game”. „Sunt atât  de recunoscător, cât și un pic nervos că joc rolul detectivului Cha Jae Hwan.”

Foto: Allkpop

Atunci când a trebuit să descrie atuurile personajului său, Park Hae Soo a remarcat: „Cha Jae Hwan este un detectiv pasionat, care este de obicei plin de energie, dar când investighează un caz, nu ar putea fi mai rece de atât.”

„Știe să investigheze cu capul, dar îi dă frâu liber inimii când vine vorba de relațiile lui cu alți oameni”, a continuat actorul. „Este un personaj fermecător, neîndemânatic, care se poate identifica cu multe persoane și este de asemenea,  foarte uman.”

“Squid Game” Star Park Hae Soo Dishes On His New Drama “Chimera” + Why He’s Grateful To Co-Star Claudia Kim

Privind înapoi la experiența sa în timpul filmărilor pentru această dramă, Park Hae Soo nu a putut spune suficiente de multe lucruri bune despre colegii săi. El o laudă în mod generos pe domnișoara Claudia Kim, protagonista dramei, declarând cu entuziasm: „Este o actriță cu o inimă mare și o aură de a-i îmbrățișa pe cei din jurul ei. I-am fost recunoscător în timpul filmărilor pentru că amândoi ne-am dat putere unul altuia și a fost o experiență uimitoare și încântătoare să putem juca împreună.”

De asemenea, actorul a vorbit despre experiența sa alături de actorul Lee Hee Joon, spunând: „Unul dintre motivele pentru care am ales această dramă a fost pentru că am vrut să încerc să joc împreună cu el”.

„În tot timpul în care am filmat, am învățat multe de la Lee Hee Joon și am vrut să-i urmez exemplul”, a spus Park Hae Soo. „În viața reală, el este, de asemenea, o persoană incredibil de caldă și, în ceea ce privește munca sa, este un actor admirabil cu care aș dori să semăn.”

În cele din urmă, Park Hae Soo și-a exprimat încrederea în „Chimera” și povestea ei, comentând astfel: „Drama „Chimera” este ca un lung roman cu mult mister, care este plin de suspans, în care personajele – fiecare dintre ele își are propriile obiective și motivații – la nesfârșit realizează  investigații și  vor să descopere noi adevăruri despre caz. Cred că va fi distractiv pentru telespectatori să încerce să rezolve misterul împreună cu personajele în timp ce vizionează drama.”

La final vreau să vă spun că drama “Chimera” va avea premiera în câteva zile, mai exact pe 30 octombrie.

Vă invit să vedeți un teaser pentru ea chiar mai jos.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.