yooahin2

Viitorul film al lui Yoo Ah In, Hi.5, și-a încheiat filmările și dezvăluie primele imagini

Viitorul film al lui Yoo Ah In, HI.5 (titlu literar: HIGH FIVE), ale cărui filmări au început în iunie, a avul ultima zi de filmari pe 7 noiembrie, după o călătorie lungă și liniștită de cinci luni. HI.5 este un film despre cinci oameni obișnuiți care dezvoltă brusc diverse abilități de superputere după ce au primit transplanturi de organe de la un bărbat cu superputeri psihice. Aceștia ajung să se apere de un alt grup de oameni care caută să le fure puterile.

Scandal Makers și regizorul Sunny, Kang Hyeong Cheol, au scris scenariul și a condus producția, pregătindu-se să întâmpine publicul cu o poveste inedită și veselă. În plus, Yoo Ah In, Lee Jae In, Ahn Jae Hong, Ra Mi Ran și Kim Hee Won s-au alăturat distribuției în rolul celor cinci eroi. GOT7 Jinyoung a fost cea mai recentă adiție, jucând rolul unui personaj negativ.

După încheierea filmarilor, filmul a lansat primul montaj, care arată personajele principale colorate, în special pe Yoo Ah In.

Yoo Ah In se transformă în Ki Dong, un vagabond fără loc de muncă, iar Lee Jae In o interpretează pe Wan Seo, o fată iubitoare de Taekwondo. Lor li se alătură Ahn Jae Hong în rolul lui Ji Sung, un scriitor aspirant. În plus, Ra Mi Ran și Kim Hee Won apar fiecare în rolurile lui Sun Nyeo, o vânzătoare de iaurt, și Yak Sun, un director de fabrică.

După pornirea de duminică, 7 noiembrie, Yoo Ah In a declarat: “Scena de film HI.5 a fost un loc în care mulți actori și actrițe au lucrat împreună și au simțit o afecțiune profundă unul față de celălalt. La fel ca procesul prin care personajele din piesă au devenit o singură echipă, am petrecut momente semnificative și fericite alături de colegii mei actori pe platoul de filmare. Mulțumită conducerii calde a regizorului Kang Hyeong Cheol, am ajuns să lucrez cu o încredere profundă. Am încheiat filmările, dar simt că s-a deschis un nou început. Sper ca într-o zi să văd în curând scenariul pentru continuarea filmului.”

Lee Jae In a împărtășit: “A fost o încântare să lucrez cu un regizor și actori grozavi, iar eu am fost fericit să joc rolul lui Wan Seo. A fost o experiență de neuitat și valoroasă. Este un pic trist că filmările s-au încheiat, dar, în același timp, abia aștept să îl văd în cinematograf.”

Ahn Jae Hong, Ra Mi Ran și Kim Hee Won au comentat despre chimia încântătoare de care au dat dovadă pe platoul de filmare, mulțumindu-le în același timp colegilor lor de scenă.

Ra Mi-ran a spus: “Vă mulțumesc că ați reușit să terminați cu succes filmările într-o perioadă dificilă. Mulțumesc regizorului, echipei de producție și colegilor actori care au lucrat cu mine, m-am bucurat de filmări și cred că acestea vor rămâne în memoria mea pentru mult timp. Sper că atmosfera plăcută a scenei va fi transmisă și pe ecran”.

Kim Hee Won a declarat: “În timp ce cei cinci eroi formau împreună un ansamblu plăcut, râsetele nu încetau niciodată. A fost ca un loc de joacă distractiv. Îmi pare rău că filmările s-au încheiat deja”.

În cele din urmă, regizorul Kang a adăugat: “Fiecare film este o provocare, dar High Five a fost cea mai mare provocare cu care m-am confruntat de la debut. Mă simt onorat și recunoscător că am lucrat cu personalul care a acceptat provocarea alături de mine, astfel încât să nu mă simt singur, și cu actorii care au exprimat rolurile de supraoameni cu abilitățile lor actoricești asemănătoare cu cele ale unor supraoameni.”

În ultima lor zi de filmare, regizorul și directorul de imagine al HI.5 au împărtășit câteva fotografii de pe platoul de filmare.

Cinematograful Choi Chan Min a postat fotografia sa cu Yoo Ah In de pe platou în ultima lor zi de filmare și a spus: “Alături de Ah In, nu eram decât un calmar obosit…”.

HI.5, care stimulează curiozitatea cu o combinație inedită de distribuție, va vizita publicul după post-producție. Abia aștept să îl văd pe Sik în noua lui coafură!

 

Sursa: Yoo Ah In SikSeekLand




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.