0003003753_001_20211111082102567

Shin Min Ah a fost selectată ambasador global al brandului italian Gucci

Anul 2021 i-a adus fără doar și poate numai reușite actriței-fotomodel Shin Min Ah! Astfel, după succesul răsunător al dramei „Hometown Cha-Cha-Cha/갯마을 차차차” și ocazia extraordinară de a juca alături de Kim Woo Bin în serialul „Our Blues/우리들의 블루스” care urmărește povestea unui grup de oameni de pe insula Jeju, actrița a mai bifat o reușită, mai exact a fost selectată săptămâna trecută ca ambasador global al brandului italian de lux Gucci!

Odată cu această importantă selecție, reprezentanții Gucci au declarat: „Stilul ei sofisticat și de neegalat, perseverența ei în căutarea diversității și stima de sine sunt similare cu filozofia brandului nostru”.

Brandul și-a exprimat entuziasmul cu privire la viitoarea lor “călătorie” alături de Shin Min Ah (născută pe 5 aprilie 1984 drept Yang Min-A/양민) în comunicarea frumuseții creațiilor directorului Alessandro Michele.

 

Actorul Lee Jung Jae (이정재, n – 15 decembrie 1972), cu o bogată carieră cinematografică și în televiziune, a fost, la rândul său, numit ambasador global al Gucci în aceeași zi cu Shin Min Ah. Vă reamintim că ultima sa apariție în televiziune este în serialul de renume internațional „Squid Game”.

Între timp, Shin Min Ah s-a dovedit a fi regina comediilor romantice, fapt demonstrat și de  recentul său rol în drama „Hometown Cha-Cha-Cha”, difuzată de canalul tvN.

În prezent, aceasta filmează pentru noua dramă a scriitoarei Noh Hee Kyung „Our Blues” (titlu literal), unde va juca pentru prima dată alături de partenerul său din viața reală, minunatul actor Kim Woo Bin, dar și de Lee Byung Hun, Han Ji Min, Lee Jung Eun, Cha Seung Won și Uhm Jung Hwa.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.