dummy

5 lucruri pe care le-am iubit la premiera dramei “Now We Are Breaking Up”

A sosit în sfârșit ziua în care putem vedea noua dramă romantică mult-așteptată „Now We Are Breaking Up”,  cu Song Hye Kyo și Jang Ki Yong în rolurile principale! Ești curios să știi dacă serialul îți va îndeplini așteptările? Iată ce ne-a plăcut nouăpână acum (atenție la spoilere)!

  1. Frumusețea fără cusur a lui Song Hye Kyo

În noua dramă a canalului SBS, Song Hye Kyo joacă rolul lui Ha Young Eun, un designer de modă cu vise mărețe. Întotdeauna și-a dorit să lucreze în industria modei și chiar a renunțat la viața amoroasă pentru a-și atinge acest țel.

Interpretarea unui personaj realist, rece și orientat spre obiective nu este o noutate pentru această actriță veterană extrem de versatilă, dar să o vedem în toate aceste ținute elegante și să arate mai minunată ca oricând, asta chiar că ne-a făcut să stăm cu ochii lipiți de ecran. Nu putem să nu ne lăsăm furați de frumusețea ei uluitoare, despre care se va vorbi cu siguranță mult timp de aici încolo, mai ales că ținutele în care apare în dramă îi pun în evidență din plin strălucirea.

  1. Eleganța uluitoare a lui Jang Ki Yong

Având în vedere că Jang Ki Yong își îndeplinește în prezent stagiul militar, fanii săi sunt binecuvântați cu acest “dar” pe care l-a lăsat actorul. Anul 2021 a fost, fără îndoială, unul plin pentru această stea în ascensiune, și asta deoarece actorul a bifat 3 proiecte foarte interesante (și total diferite unul față de celălalt, am adăuga noi), jucând în dramele „My Roommate Is A Gumiho” și „Now We Are Breaking Up”, precum și în filmul „Sweet and Sour”.

În “Now We Are Breaking Up”, Jang Ki Yong joacă rolul fotografului de modă Yoon Jae Guk, care este binecunoscut în industria de profil. Familia lui este bogată, dar Jae Guk pare mai liber și mai independent decât și-ar putea imagina cineva.

O întâlnește pe Ha Young Eun, iar cei doi petrec o noapte împreună, eveniment peste care Jae Guk pare să întâmpine dificultăți în a trece peste. Soarta îl aduce înapoi în fața lui Young Eun, în Seul, doar că ea se comportă indiferentă față de el. Mai târziu ni se dezvăluie că ea își amintește, de fapt, de el, dar s-a comportat în mod voit ca și cum nu l-ar fi recunoscut.

Având în vedere că drama este abia la început, cu siguranță că ne putem aștepta la mult farmec, carismă și momente demne de leșin de la actorul principal.

Fanele lui Jang Ki Yong din întreaga lume știu exact ce cuceritor de inimii poate fi, așa că vom aștepta cu nerăbdare să-i vedem personajul înflorind.

  1. Culisele din spatele industriei modei

Există o mulțime de scene cu și despre culisele din industria modei în acest serial, care vor fi cu siguranță entuziasmante pentru cei care sunt interesați de această industrie. Deoarece Song Hye Kyo joacă rolul unui designer de modă, există o mulțime de scene în care sunt descrise tendințele actuale ale modei, iar personajul ei este în centrul atenției în multe dintre ele. Serialul face o treabă grozavă în ideea de a aduce această industrie în lumină și de a o combina cu povestea de dragoste aflată în plină evoluție dintre cele două personaje.

De asemenea, serialul arată și conflictele care în mod inevitabil apar atunci când faci parte din această industrie, situații la care mulți dintre noi poate că nu ne-am fi așteptat. Ascensiunea solicitantă, ritmică, competitivă și epuizantă căreia trebuie să îi facă față Young Eun pentru a fi promovată și a-și îndeplini visele este descrisă în detaliu, iar accentul pus pe acest aspect este destul de unic pentru o K-dramă.

  1. Scene pasionale de sărut

Când Jae Guk și Young Eun se întâlnesc din nou, Young Eun este mai puțin extaziată să vadă că “aventura ei de o noapte” a apărut din nou în viața ei. Ea încearcă să pară cool în privința asta și nu-l lasă pe Jae Guk să-i vadă adevăratele trăiri. De cealaltă parte, el este insistent și vrea să petreacă ceva mai mult timp cu ea și este evident că o place. În ciuda acestor lucruri mai mult decât evidente, Young Eun nu se lasă. Este de-a dreptul intrigant să-i vezi pe cei doi făcând în tot felul de glume spirituale, pe de o parte, și, pe de altă parte, să-l vezi pe Jae Guk continuând să flirteze cu Young Eun.

Și apoi avem scenele cu săruturile. Dacă aceasta nu este o K- dramă în care povestea avansează rapid, atunci nu știu ce este. De altfel, telespectatorii sunt întâmpinați cu o scenă romantică petrecută chiar … în pat încă din primul episod și apoi cu un sărut pasional într-un lift, în episodul 2.

  1. O poveste foarte intrigantă

Deși serialul pare previzibil și tipic în ceea ce privește o poveste de dragoste, „Now We Are Breaking Up” deja sugerează câteva răsturnări de situație și surprize care ne vor ține cu siguranță cu sufletul la gură.

Este clar că, după ce Yoon Jae Guk o întâlnește din nou pe Ha Young Eun, deoarece amândoi fac parte din industria modei, îi place foarte mult ea. Dar Young Eun este hotărâtă să nu-l lase să-o împiedice să-și împlinească visurile. De asemenea, ea descoperă că Jae Guk a mers la o întâlnire oarbă cu șefa ei, o relație în care Young Eun nu vrea să intervină, așa că aceasta se menține pe poziție și trage o linia invizibilă între ei, reiterând de ce relația dintr ei nu ar funcționa niciodată.

Jae Guk este foarte afectat de distanța impusă de Young Eun. El nu vrea nici în ruptul capului ca aceasta „să-i scape (din nou) printre degete”, așa că atunci când cere o favoare pentru a o ajuta pe Young Eun să iasă dintr-o situație dificilă, descoperă un secret incredibil. Amândoi cunosc un bărbat pe nume Yoon Soo Wan, care a murit cu ceva timp în urmă. Ultimele cuvinte ale lui Young Eun  când Jae Guk o întreabă de unde îl știe pe Soo Wan sunt: ​​„Suntem în proces de despărțire/“We are in the process of breaking up”.

Se pare, astfel, că titlul dramei pare să aibă mai mult de-a face cu Young Eun și Soo Wan decât cu cei doi actori principali, Song Hye Kyo și Jang Ki Yong, dar sunt sigură că vom afla mai multe pe măsură ce povestea va avansa.

Până la sfârșitul episodului 2, spectatorii rămân cu o mulțime de întrebări, dar și cu câteva răspunsuri sfâșietoare. Jae Guk și Young Eun își vor putea continua povestea de dragoste? Cum a murit acest personaj misterios, Yoon Soo Wan? Inutil să spunem că acest serial pare să se afunde într-o zonă de mister mult mai profundă decât am crezut inițial. Iată de ce așteptăm cu nerăbdare noile episoade!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.