dummy

“The Red Sleeve” a atins cel mai înalt rating de până acum în competiția umăr la umăr cu „Now We Are Breaking Up”

Dramele „The Red Sleeve”, de la MBC, și „Now We Are Breaking Up”, difuzată de SBS, se află într-o cursă strânsă, umăr la umăr, pentru ratingurile de spectatori, potrivit soompi.com.

Pe 20 noiembrie, decalajul dintre cele două drame de success, ambele difuzate în zielele de vineri-sâmbătă, de la ora 22:0, a continuat să se micșoreze pe măsură ce „The Red Sleeve/옷소매 붉은 끝동 a atins un nou record istoric în audiență. Potrivit Nielsen Korea, cel de-al patrulea episod din această frumoasă dramă istorică a obținut o evaluare medie la nivel național de 7,5%, marcând un nou record personal pentru serialul regizat de Jung Ji-In, după un scenariu de : Kang Mi-Kang (roman), Jun și Hae-Ri. Serialul de 16 episoade cu Lee Joon-Ho și Lee Se-Young a avut premiera pe 12 noiembrie.

Pentru a nu fi mai prejos, „Now We Are Breaking Up/ 지금, 헤어지는 중입니다a crescut la un rating mediu la nivel național de 7,9%, apărându-și titlul de “cea mai vizionată dramă” din intervalul său orar. Serialul care are, de asemenea, tot 16 episoade și a cărui premieră a fost tot pe 12 noiembrie ni-i aduce în prim-plan pe Jang Ki-Yong și Song Hye-Kyo, într-o poveste plină de emoție și suspans.

Între timp, „Jirisan/지리산, cu Gianna Jundifuzat și Ju Ji-Hoon, serial difuzat de tvN, a ocupat primul loc în propriul interval orar pe toate canalele – chiar și în rețelele de difuzare – cu o evaluare medie la nivel național de 7,8%. Drama a ocupat, de asemenea, primul loc în intervalul său orar în rândul populației cheie cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, unde a obținut o medie la nivel național de 3,3%. Serialul a debutat pe data de 23 octombrie și va avea finalul pe 12 decembrie.

Tot pe tvN se difuzează în prezent și drama „Happiness/해피니스. Chiar dacă vorbim despre o oră târzie (22:40), thriller-ul de doar 12 episoade a ocupat primul loc în intervalul său de timp pe toate canalele de cablu, cu un rating mediu la nivel național de 3,1%. Drama a rămas, de asemenea, pe primul loc în intervalul său orar în rândul populației cheie cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, obținând o medie la nivel național de 2,0%. În serial, ne țin cu sufletul la gură Han Hyo-Joo, Park Hyung-Sik și Jo Woo-Jin.

La polul opus, „Inspectorul Koo/구경이”, de la JTBC, cu Lee Young-Ae, Kim Hye-Jun și Kim Hae-Sook în rolurile principale, a scăzut la un rating mediu la nivel național de 1,8%. Serialul de 12 episoade va avea finalul pe 5 decembrie. La rândul său, „Chimera/키마이라”, de la OCN, a scăzut la un rating mediu de 0,9%. Serialul de 16 episoade va avea finalul pe 19 decembrie. În serial joacă actorii Park Hae-Soo, Lee Hee-Jun, Soo-Hyun și Cha Joo-Young.

În cele din urmă, „Young Lady and Gentleman”, de la KBS 2TV, și-a continuat ascensiunea, fiind  cel mai vizionat serial difuzat pe orice canal sâmbătă, cu un rating mediu la nivel național de 28,0%.

Voi pe care dintre aceste drame o urmăriți?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.