FFqmkW1VkAIUiFz

BTS, gata pentru o perioadă extinsă de odihnă + fiecare membru are acum pagină oficială de Instagram!

Membrii BTS își vor lua timp liber pentru o vacanță prelungită!

Pe 6 decembrie, Big Hit Music a lansat o declarație oficială în care anunță că grupul își va începe acum a doua pauză prelungită, după prima, din 2019, scrie Soompi.

Membrii își vor petrece vacanțele cu familiile pentru prima dată de la debut, iar grupul se va pregăti pentru viitorul lor concert și album care va marca începutul unui „nou capitol”.

“Salut,

Aici BIG HIT MUSIC.

Dorim să vă informăm că BTS intenționează să ia o a doua perioadă oficială de odihnă prelungită după prima, cea din 2019, după ce au încheiat evenimentele oficiale programate, concertele „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA” și performance-ul de la „2021 Jingle Ball Tour”.

BTS a rămas un grup activ pentru a interacționa cu fanii în 2020 și 2021 în contextul situației COVID-19 și a obținut rezultate uimitoare pentru a se consolida ca artiști de top la nivel mondial.

Această perioadă de odihnă le va oferi membrilor BTS, care s-au angajat neobosit în activitățile lor, șansa de a se reinspira și de a se reîncărca cu energie creativă. De asemenea, va fi pentru ei prima dată de la debutul lor când vor petrece sezonul sărbătorilor alături de familiile lor.

Vă rugăm încă o dată să arătați atenție față de nevoia lor de a se bucura de viața de zi cu zi obișnuită și liberă, concentrându-se doar pe ei înșiși, chiar dacă pentru un timp scurt, în perioada lor de odihnă.

BTS se va concentra pe pregătirea pentru concert și lansarea noului album care va marca începutul unui „nou capitol”. Ei se pregătesc pentru un concert în martie, pentru a comunica și a se conecta cu fanii, în persoană, în Seul.

Am dori să exprimăm cea mai profundă mulțumire tuturor fanilor care continuă să îi susțină pe BTS, iar ei se vor întoarce drept cei mai buni, cei mai sănătoși după reîncărcare, astfel încât să poată transmite înapoi toată dragostea primită de la fani.

Mulțumim.”

Și se pare că băieții și-au început vacanța în forță! Fiecare membru și-a deschis un cont public de Instagram unde a postat diverse fotografii, de la peisaje, la poze personale. Mai mult, Taehyung a devenit persoană care a ajuns cel mai rapid la un million de urmăritori, depășind astfel recordul deținut de Angelina Jolie!

Urmăriți-i și voi pentru a vedea cu ce ne vor încânta pe viitor:

Namjoon: https://www.instagram.com/rkive/

Seokjin: https://www.instagram.com/jin/

Yoongi: https://www.instagram.com/agustd/

Hoseok: https://www.instagram.com/uarmyhope/

Jimin: https://www.instagram.com/j.m/

Taehyung: https://www.instagram.com/thv/

Jungkook: https://www.instagram.com/abcdefghi__lmnopqrstuvwxyz/

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.