dummy

Un membru al personalului dramei “The One and Only”, testat pozitiv la COVID-19. Filmările continuă

Un membru al personalului din viitoarea dramă a JTBC, „The One and Only/ 한 사람만”, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Cu toate astea, filmările vor continua conform programului stabilit, relatează soompi.com.

Pe 6 decembrie, o sursă din interiorul staff-ului dramei „The One and Only” a declarat: „Pe 4 decembrie, un membru al personalului dramei „The One and Only” a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Filmările au fost întrerupte pentru ca întreaga distribuție și echipa să poată efectua teste de depistare a COVID-19. Nimeni altcineva nu a fost testat pozitiv, așa că filmările au fost reluate conform programului.”

„The One and Only” îi are în distribuție pe Ahn Eun Jin, Kang Ye Won, Joy (din trupa de fete Red Velvet) și Kim Kyung Nam.

Vorbim despre o dramă romantică foarte emoționantă despre trei femei cu o boală terminală, care se întâlnesc într-un ospiciu și decid să învingă un tip rău înainte de a muri– doar pentru a da peste cea mai valoroasă persoană din viața lor.

POVESTEA

Când Pyo In-Sook (Ahn Eun-Jin) era copil, părinții ei au abandonat-o. După aceea, a fost crescută de bunica ei. Viața ei nu a fost niciodată ușoară sau confortabilă. Acum lucrează la o baie publică, curățând corpurile clienților săi.

În timp, ea și-a dezvoltat un mecanism de autoapărare care presupune să nu-și exprime niciodată sentimentele altor persoane.

Într-o zi, Pyo In-Sook află de la un medic că nu mai are mult timp de trăit, dar ea nu poate nici măcar în acele momente să-și exprime sentimentele. Pyo In-Sook se întâlnește cu doi pacienți, Se-Yeon (Gang Ye-Won) și Mi-Do (Joy), la un ospiciu pentru femei. Se-Yeon este o gospodină obișnuită, dar care duce o viață singuratică. Mi-Do este un influencer popular pe rețelele sociale.

Între timp, Woo-Cheon (Kim Kyung-Nam) a fost implicat într-un caz de crimă. De atunci, viața lui s-a schimbat complet. În prezent, el lucrează la un birou de detectivi privați. Face orice, chiar și lucruri ilegale și nu se teme de nimic în viața lui. Într-o zi ploioasă, o întâlnește pe Pyo In-Sook.

Drama de 16 episoade va avea premiera pe 20 decembrie, în fiecare luni și marți de la ora 23:00, ora locală.

Serialul este regizat de Oh Hyun-Jong, după un scenariu de Moon Jung-Min.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.