1638630030-jaejoong-playlist-once

Kim Jae Joong uimește fanii cu vocea minunată și imaginea neschimbată în cea mai recentă emisiune TV

Nu știu cum sunteți voi, dar mie mi-e tare dor de idolii din primele generații kpop. Chiar îmi pare tare rău că auzim tot mai puține lucruri despre ei în aceste zile. Atunci când totuși apar vești parcă îmi crește inima de bucurie. Acum este și cazul situației de față, când am aflat că Kim Jae Joong a fost prezent la o emisiune de curând.

În această lună, cântărețul și actorul Kim Jae Joong și-a făcut apariția la emisiunea TV Music Talk Show „Playlist: ONCE”  al postului MBC, ca primul oaspete al sezonului 2 în curs, fiind invitat de MC-ul emisiuniii, Lee HongKi din FT ISLAND.

În cadrul emisiunii, Jae Joong a cântat patru melodii în total, două fiind cover-uri și două dintre melodiile sale originale, lăsând fanii și publicul absolut fascinați de vocea sa încântătoare, puternică, ce poate transmite emoție profundă, dar și de imaginea sa superbă, care pare neschimbată în ciuda trecerii timpului.

Gazda  emisiunii, Hongki l-a prezentat pe Jae Joong drept uriașa Legendă K-pop, iar fanii au fost și mai emoționați să-l vadă și să-l audă pe artist cântând pe micul ecran, deoarece rareori i se oferă șansa de a cânta în emisiuni TV. Acest lucru se întâmplă încă de la plecarea sa din agenția SM Entertainment și implicit din trupa TVXQ, acum mai bine de un deceniu.

Puteți vedea și voi chiar mai jos performanțele speciale  susținute de Kim Jae Joong în emisiune:

One Kiss” – Kim Jaejoong

 

Run Away” – Kim Jaejoong

 

Hug Me”  – melodia lui Jung Joonil, în interpretarea lui Kim Jae Joong

 

Snail” – melodia lui Panic, în interpretarea lui Kim Jae Joong

Aici este disponibilă și discuția dintre cei doi în emisiune — https://www.facebook.com/watch/?v=1011766486041338

Natta Poy (@NattaPoy) / Twitter

La finalul emisiunii, Jae Joong a mărturist emoționat:A trecut mult timp de când am putut să cânt la televizor. Acest lucru m-a făcut foarte fericit și nervos în același timp. Dar cu ajutorul lui Hongki, am avut o experiență bună. Ar fi bine dacă ar mai există șanse să fiu invitat din nou pe viitor. Vă mulțumesc tuturor”.

Între timp, vreau să vă mai spun că Jae Joong filmează, în prezent, pentru viitoarea sa dramă coreeană „Bad Memory Eraser”, care urmează să fie difuzată în prima jumătate a anului 2022. Activitățile sale sunt foarte urmărite pe rețelele de socializare și primește multă dragoste și sprijin uriaș din partea fanilor săi atât interni și internaționali. Ei nu ratează ocazia să îi arate artistului că sunt alături de el, îl încurajează mereu și deseori trimit pe platourile de filmare masinuțe cu mâncare sau băuturi calde.

KIM JAEJOONG will appear as a guest on "Lee Hong-ki's Playlist ONCE" - 빵야뉴스

Foto: Allkpop

Sper că această apariție să nu fie doar o excepție și de acum în colo să îl vedem mai mult pe Jae Joong la TV, să ne încânte cu talentul și calitățile sale actoricești.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.