dummy

Chansung din 2PM și-a anunțat nunta și faptul că va deveni tată

Iată că a venit  timpul  să vă dau și o veste bună. Primul membru din trupa kpop 2PM ne-a dat o veste foarte frumoasă și va trece la o nouă etapă din viața lui.

Pe 15 decembrie, cel mai mic membru din 2PM, Chansung a apelat la Instagram să facă marele anunț și să ne spună ce schimbări se vor produce în viața lui. El a scris o scrisoare de mână fanilor săi unde anunța planurile pentru căsătorie, faptul că logodnica sa este însărcinată și plecarea de la agenția JYP Entertainment în luna ianuarie.

Iată ce conține scrisoarea sa:

“Pentru HOTTEST (*numele oficial al fanilor trupei 2PM)

Bună ziua. Aici este Chansung din 2PM.

Sezonul rece de iarnă a venit deja. Am început activitățile (cariera) când aveam 17 ani și au trecut deja 15 ani de atunci. S-au întâmplat multe și am rămas cu  foarte multe amintiri frumoase în acest timp. Îmi exprim recunoștința nesfârșită  față de HOTTEST care au reușit să creeze amintiri valoroase. Astăzi, vă povestesc despre schimbările apărute și despre fericirea din viața mea.

Există o persoană specială cu care am o relație de mult timp. Această persoană a fost locul de odihnă pentru inima mea instabilă și o prietenă cu care pot împărtăși orice lucru de mult timp, iar ea a devenit astfel iubita mea. În timp ce mă pregăteam și plănuiam căsătoria cu această persoană după eliberarea mea din armată, binecuvântarea unei noi vieți a venit la noi mai devreme decât ne așteptam. Plănuim să ne căsătorim cât mai curând, pe la începutul anului viitor. Suntem totuși foarte precauți, deoarece ea se află în stadiul incipient al sarcinii, dar vă împărtășesc aceaste vești acum deoarece m-am gândit că ar trebui să vă spun eu primul.

Partenera mea cu care am pornit pe acest drum și cu care vreau să clădesc o nouă familie nu are aceeași slujbă ca mine, așa că vă cer înțelegere voastră generoasă pentru că nu voi putea dezvălui cine este.

În plus, contractul meu cu agenția JYP Entertainment, cu care sunt de 15 ani, se încheie în luna ianuarie 2022. Am trecut prin multe discuții cu compania în legătură cu planul meu de a merge pe propriul drum odată cu crearea unei  familii cu care îmi voi continua viața și am ajuns la acordul reciproc de a  nu-mi reînnoi contractul cu agenția. Această decizie a fost luată după ce am spus că viitorul meu va  fi o prioritate, iar compania a oferit binecuvântări pentru viitorul meu strălucit de acum înainte. Compania este ca rădăcina mea, punctul de unde am pornit și o văd ca pe un vechi prieten., prin urmare am hotărât că ne vom susține reciproc mereu în dezvoltarea noastră de acum în colo. Nu am decis încă definitiv pe ce cale voi merge, dar voi împărtăși planuri care nu vor fi motive de îngrijorare  pentru fanii mei.

Pentru că am transmis atât de multe informații astăzi, sunt îngrijorat de cum se vor simți fanii HOTTEST când vor vedea aceste vești. Voi munci din greu așa cum sunt acum, în viitorul apropiat, pentru a putea  impresiona ca cel mai tânăr membru al  trupei 2PM, Chansung și actorul Hwang Chansung.

 Vă mulțumesc.”

2PM's Chansung Announces Marriage Plans, Finacee's Pregnancy, and Departure From JYP Entertainment In A Handwritten Letter

Noi  vrem să îl felicităm pe Chansung pentru aceste vești și îi dorim o viața nouă plină de bucurii și fericire!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.