1639461116-20211213-gallup

Sondaj: Kim Seon Ho, Shin Min Ah și Lee Jung Jae, actori care au strălucit în anul 2021

În ultimele zile din acest an, rememorăm cumva toate evenimentele care au avut loc în 2021. Ne vin în minte evenimente plăcute și mai puțin fericite, filme și drame care ne-au plăcut și personalități care ne-au atras atenția și  au reușit să transmită o anumită emoție. Așa gândesc și coreenii care, de curând, au participat la un sondaj realizat de cei de la Gallup Korea. Recent, Gallup Korea a dezvăluit rezultatele sondajului anual care arată care au fost cele mai importante și remarcabile vedete ale anului.

Peste 1700 de coreeni au fost invitați să participe la sondaj. Ei au fost rugați să voteze pentru actorii și actrițele TV care au creat o mare impresie și chiar au strălucit pe micul ecran în anul 2021. Sondajul s-a desfășurat în perioada 5-28 noiembrie în toată Coreea de Sud și a fost disponibil pentru orice persoană cu vârsta peste 13 ani.

La finalul sondajului, actorul Kim Seon Ho din drama de la tvN „Hometown ChaChaCha” a fost ales de aproximativ 7,8% dintre cei care au participat la sondaj și l-au plasat astfel, pe locul 1 în anul 2021 ca cel mai remarcabil sau iubit actor. Pe locul 2, la egalitate, s-au situat parterena lui Kim Seon Ho din „Hometown ChaChaCha”, frumoasa actriță Shin Min Ah și starul din serialul de la Netflix  „Squid Game”,  Lee Jung Jae, ambii obținând un scor de 7,3% din voturile exprimate.

Foto: zapzee.net

Pot să zic că acest top este previzibil, pentru că știam deja că drama „Hometown ChaChaCha” a fost foarte iubită de coreeni, dar și de fanii internaționali deopotrivă. În ciuda scandalului în care a fost implicat Kim Seon Ho, unii fani nu au încetat să îl susțină și să-și arate dragostea față de el. Iată că acest sondaj demonstrează, încă o dată, cât de susținut este el în continuare. Despre actorul veteran Lee Jung Jae se poate spune că anul acesta a dat lovitura și a reușit să impresioneze cu interpretarea rolului Seong Gi-Hun în drama devenită hit „Squid Game”.

Lista cu “10 actori și actrițe TV care au strălucit în 2021”  este completată de următoarele celebrități, în ordine:

  • Jun Ji Hyun (5,5%),
  • Song Hye Kyo (5,2%),
  • Kim So Yeon (5,0%),
  • Honey Lee (4,9%),
  • Jo Jung Suk (4,9%),
  • Nam Goong Min (4,5%),
  • Youn Yeo Jung (4,1%)
  • Song Joong Ki (4,1%).

În timp, în privința categoriei „Actori/Actrițe TV care au strălucit” s-a observat schimbări semnificative în clasament din anul 2007, spre deosebire de alte categorii precum „Comedianul anului” sau „Starul anului în sport”. De exemplu, anul trecut, pe lista cu primii 5 „Actori/Actrițe TV care au strălucit” se aflau: Kim Hee Ae, Park Bo Gum, Hyun Bin, Park Seo Joon și Son Ye Jin.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.