FHGUNwNaAAE0arr

SUGA, din BTS, testat pozitiv cu COVID-19

Agenția de presă coreeană Spot TV News, a anunțat în această după amiază (fus orar coreean), că Suga, din BTS, a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Yoonig, pe numele său real, s-a întors din Statele Unite după ce a încheiat un turneu de succes în Los Angeles, PERMISSION TO DANCE ON STAGE. După ce și-a făcut un test PCR la un centru medical local, după ce s-a autocarantinat, a primit rezultatele că a contractat virusul.

Este precizat de asemenea și faptul că artistul nu prezintă simptome, dar va primi tratament și va rămâne în carantină.

Și compania a lansat o declarație prin platforma Weverse. Suga nu a interacționat cu ceilalți membri în timpul carantinei și nici după întoarcere.

Citiți mai jos întregul anunț oficial:

“Bună ziua.

Aici BIG HIT Music.

Membrul BTS SUGA a fost confirmat cu COVD-19 vineri, 24 decembrie, în timpul auto-carantinei, după ce a făcut testul PCR imediat după întoarcerea sa în Coreea joi, 23 decembrie.

SUGA și-a încheiat a doua rundă de vaccinare împotriva COVID-19 la sfârșitul lunii august și nu prezintă niciun simptom la momentul actual. În prezent, el se îngrijește singur la domiciliu, conform ghidurilor autorităților sanitare.

SUGA, care a avut o serie de angajamente personale în SUA în perioada de vacanță oficială a grupului BTS, a ieșit negativ la testul PCR făcut înainte de a părăsi SUA și și-a început auto-carantina după ce a făcut testul PCR la întoarcerea sa în Coreea. El a primit rezultate pozitive în timpul carantinei și nu a existat niciun contact cu ceilalți membri.

Compania plasează sănătatea artiștilor drept prioritate principală și vom face tot ce putem pentru a-l ajuta pe SUGA să se recupereze rapid. De asemenea, vom coopera cu sârguință cu solicitările și îndrumările autorităților din domeniul sănătății.”

Menționăm că măsura auto-carantinării timp de 10 zile este obligatorie în Coreea de Sud, indiferent dacă ieșiți sau nu pozitivi la testare. Toți ceilalți membrii ai grupului s-au autocarantinat la sosirea în Coreea. Kim Namjoon, liderul grupului, se află încă în perioada de carantină, deoarece s-a întors din SUA în urmă cu o săptămână. Restul membrilor și-au încheiat deja perioada de carantină.

Îi dorim însănătoșire grabnică, Min Yoongi!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.