Kim-Seon-Hos-Ex-Girlfriend-

Kim Seon Ho a decis să nu se întoarcă la activitățile artistice și de marketing, în 2022! Actorul refuză toate ofertele primite

Zilele acestea, un canal de știri coreean a raportat în exclusivitate că actorul Kim Seon Ho, cunoscut pentru rolurile din drame precum “Hometown Cha-Cha-Cha”, “Run on”, “Start up, “Find me in your meomory”, “Catch the ghost” și altele, nu se va da curs activităților artistice anul acesta.

Postul de știri citează o sursă apropiată actorului care a declarat că acesta nu se va implica în nicio activitate în afară de „Sad Tropics/슬픈 열대” și activitățile de promovare legate exclusiv de acest proiect. Aceeași sursă susține, de asemenea, că orice propunere nouă de muncă este respinsă de actor, același lucru fiind valabil și pentru partea publicitară. Mai exact, se spune că el nu numai că respinge noile oportunități de publicitate, dar și reînnoirea contractelor de publicitate deja existente.

De asemenea, s-a raportat că  Seon Ho refuză și ofertele pentru întâlniri online cu fanii din străinătate.

„Sad Tropics” este un film ce va avea premiera în acest an la o dată ce nu a fost încă anunțată despre un bărbat care are un tată coreean și o mamă filipineză. Acesta visează să devină boxer și vine în Coreea să-și găsească tatăl.

PD Park Hoon Jung, care a produs filme de succes precum „New World” și „V.I.P”, regizează filmul.

Deciziile actuale ale actorului ar putea avea legătură cu scandalul în care a fost implicat acesta la finalul anului trecut.

Reamintim că acum câteva luni, fosta iubită a lui Kim Seon Ho, Choi Young Ah, a ieșit public cu acuzații grave la adresa sa. Concret, aceasta l-a acuzat pe actor că a forțat-o să avorteze și că a manipulat-o prin mijloace psihologice făcând-o să se îndoiască de propria sa sănătate mentală.

Tot scandalul s-a încheiat cu scuzele lui Kim Seon Ho și cu admiterea a tot ceea ce s-a scris. Ulterior, Kim Seon Ho a renunțat la proiectele sale viitoare și a pierdut multe dintre ofertele de reclame existente.

Lucrurile s-au schimbat pe 26 octombrie, atunci când Dispatch a făcut publică înregistrarea completă a ceea ce pretind a fi cronologia relației lui Kim Seon Ho cu fosta sa iubită. Acest lucru a făcut ca publicul să-și schimbe opinia și să-i țină parte actorului. Pe 1 noiembrie, aceeași sursă a revenit și cu noi informații care discreditau și mai mult afirmațiile fostei iubite.

În ciuda faptului că au fost înlăturate toate acuzațiile împotriva sa, de când a avut loc incidentul, actorul a ieșit din lumina reflectoarelor.

Legat de noile informații potrivit cărora actorul ar renunța anul acesta să se implice în proiecte artistice sau de marketing, asagenția sa nu a oferit până în prezent niciun răspuns oficial.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.