xLZpN_2f

A fost confirmată distribuția pentru următoarea dramă „Courier”! Kim Woo Bin, Esom și Kang Yoo Seok au spus “Da” proiectului Netflix

Pe 12 ianuarie, Netflix a anunțat că actorii Kim Woo Bin, Esom și Kang Yoo Seok vor fi principalii protagoniști ai viitoareei drame „Courier/택배기사”, relatează MyDramaList. Potrivit sursei citate, drama va fi regizată de Cho Ui Seok, care a are în palmares și filme precum „Master”, „Cold Eyes” și „The World of Silence”.

„Courier” este adaptat după un webtoon cu același nume. Serialul va spune povestea unui viitor distopic în care poluarea aerului a devenit severă și modul de supraviețuire al oamenilor este prin intermediul serviciilor de livrare.

Kim Woo Bin (김우빈 – n.16 iulie 1989) va juca rolul legendarului curier numit „5-8”. El este cunoscut și sub numele de Kang Yoo Seok, care este, totodată, un refugiat și primul șofer livrator.

Actrița Esom (이솜 – n.30 ianuarie 1990) va juca rolul unui soldat pe nume Seol Ah, care are scopul de a deveni ministrul Apărării Naționale.

Din păcate, participarea la casting a actorului Song Seung Heon (송승헌 – 5 octombrie 1976) nu a fost încă confirmat, însă, între noi fie vorba, ar fi o mare bucurie să îl vedem în acest serial.

„Courier” face parte din viitoarele proiecte ale Netflix. Alte drame care vor fi disponibile pe Netflix sunt „All of Us Are Dead”, „Money Heist”, „Juvenile Justice”, „A Business Proposal”, „Twenty-Five Twenty-One”, „Our Blues” precum șși multe altele.

Kim Woo Bin urmează să revină în forță anul acesta pe micul ecran cu două drame care ne vor ține, cu siguranță, cu sufletul la gură (“Our Blues” și “Courier”), după o absență îndelungată de șase ani. Ultima oară a jucat în drama „Uncontrollably Fond” alături de Suzy de la Miss A. Actorul se va alătura și viitorului film „Alien + People” cu Ryu Joon Yeol, Kim Tae Ri, Lee Ha Nee, So Ji Sub și Jo Woo Jin.

Pentru Esom, această dramă va reprezentare o continuare a ascensiunii sale artistice după drama de succes transmisă de canalul SBS „Taxi Driver”. De altfel, se pare că actrița se va alătura și celui de-al doilea sezon al acestei serii. Esom va juca, de asemenea, în viitoarele filme „Single in Seoul” și „Kill Bok Soon”.

Pentru Kang Yoo Seok (강유석 – n. 10 iunie 1994), aceasta va fi a doua dramă a actorului în ascensiune. De asemenea, el va participa și la viitorul serial „The Mentalist”, alături de Lee Si Young și Park Shi Hoo.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.