dummy

Epik High, prima trupă coreeană invitată la festivalul Coachella pentru a treia oară

Paaaam paaaammmm Epik High cântă din nou la Coachella!

Pe  data de 13 ianuarie, agenția trupei  Epik High a confirmat mare veste: „Epik High a primit o invitație pentru a cânta la cel mai mare festival de muzică american, Coachella Valley Music and Arts Festival 2022”, potrivit Soompi.

Este un fapt remarcabil pentru o trupă muzicală, mai exact este a treia oară când Epik High este inclusă pe lista artiștilor invitați și confirmați pentru Coachella.  Trebuie să menționez că grupul coreean a concertat în 2016 (la festival) și ar fi trebuit să cânte  și la ediția din 2020 înainte ca festivalul să fie anulat din cauza  pandemiei COVID-19. Prin urmare ei sunt primii artiști coreeni care au fost invitați de trei ori la  celebrul festival de muzică.

Potrivit infomării  oficiale  din partea organizatorilor Coachella,  trupă Epik High este programată să cânte pe 15 și 22 aprilie.  Printre alți artiști incluși  în lineup-ul festivalului  se află: Kanye West, Billie Eilish, Harry Styles, Megan Thee Stallion și mulți alții.

De asemenea, cu această ocazie, trebuie să mai spun că Epik High plănuiește să revină, în curând, cu a doua parte a celui de-al zecelea album al lor de studio numit „Epik High Is Here 下”. Legat de acest subiect, Tablo a apelat la  Twitter pentru a anunța  că albumul va fi lansat înainte de Coachella în aprilie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.