dummy

Ji Sung, Seo Ji Hye și Lee Soo Kyung, protagoniști în noua dramă de la tvN, “Adamas”

Sunteți pregătiți pentru o nouă dramă uimitoare?

Următoarea dramă „Adamas” (titlul ce ar putea fi provizoriu) și-a confirmat distribuția principală!

Pe data de 19 ianuarie, a fost anunțat că Ji Sung, Seo Ji Hye și Lee Soo Kyung vor juca în  următoarea dramă a postului  tvN „Adamas”, porivit Soompi. 

Drama „Adamas” descrie povestea fraților gemeni care descoperă adevărul în legătură cu un incidentcare s-a petrecut acum 22 de ani. Ei vor lupta împotriva unei persoane considerate “Marele Rău” pentru a înlătura acuzațiile de crimă ale tatălui lor biologic, care a fost reținut  de poliție pentru că ar fi  ucis  pe tatăl  lor vitreg.

În dramă, gemenii se confruntă cu un fapt șocant atunci când află că vinovat care l-a omorât pe tatăl vitreg al lor este chiar tatăl lor biologic. Cu toate acestea, după ce au auzit că tatăl lor, care este pe cale să se confrunte cu pedeapsa cu moartea, a fost acuzat în mod fals, ei decid să descopere adevărul și “sapă” prin mai multe secrete care sunt ascunse de o persoană cu o putere uriașă. (*o poveste un pic alambicată, dar sper să se înțelege).

În primul rând, Ji Sung, recunoscut ca un actor de încredere care nu dezamăgește niciodată, indiferent ce proiect ar alege, urmează să îi interpreteze pe ambii gemeni. Unul  dintre genemi se numeste Ha Woo Shin, scriitor și  cel mai bine vândut autor de romane misterioase pline de suspans. Celălalt frate este procuror, numit Song Soo Hyun, care lucrează la Procuratura Districtului Central. Ji Sung va exprima narațiunea celor doi frați care dintr-o întâmplare au ajuns să fie prinși într-o soartă tulbure. (*Chiar mi se pare o alegere îndrăzneața, dar nu pot decât să fiu bucuroasă că el a acceptat această projocare).

8 Things About "The Devil Judge" Lead Actor Ji Sung | Metro.Style

Foto: Metro.Style

 

Deși Ha Woo Shin și Song Soo Hyun seamănă fizic, personalitățile și abordările proprii ale problemelor sunt complet diferite și vor încerca să rezolve cazul tatălui lor din două perspective contrastante și chiar surprinzătoare.  Spectatorii pot aștepta cu nerăbdare să vadă cum talentatul Ji Sung  va prezenta asemănările și diferențele dintre cei doi gemeni.

De asemenea, am mai aflat că Seo Ji Hye va juca  rolul lui Eun Hye Soo, ajutorul lui Ha Woo Shin și soția fiului cel mare al  influentului Grup Haesong. Fiind singura fiică a unui director de spital, a crescut ca o floare într-o seră, fără a avea cea mai mică grijă în viață. Cu toate acestea, într-o zi, ea se răzvrătește împotriva Grupului Haesong din cauza unei serii de incidente și decide să îl ajute în secret pe Ha Woo Shin. Va fi intrigant să vedem cum Seo Ji Hye va descrie părțile pure și mai puțin bune ale lui Eun Hye Soo.

Seo Ji-hye - Wikipedia

Foto: Channel-Korea

Actrița Lee Soo Kyung se va transforma în reporterul de rețele sociale de la TNN, Kim Seo Hee, care ascunde secrete de la gemeni. Ea face parte din acea categorie de reporteri dreaptă și pasionati de ceea ce fac. Tototdată, ea este foarte centrată pe subiecte legate de justiția socială și are un zâmbet care ar putea captiva pe oricine. Kim Seo Hee  nu se poate abține să nu scrie rapoarte despre nedreptate, ceea ce face ca ea să fie șantajată în justiție, dar există un motiv anume pentru care este atât de nerăbdătoare când vine vorba de justiție. În special, telespectatorii pot aștepta cu nerăbdare legătura care se va crea între ea și frații gemeni.

Lee Soo Kyung Returns to Screens in 3 Years with JTBCs 'Law School' - ZAPZEE

Foto: ZAPZEE

Despre drama „Adamas” vreau să vă mai spun că va fi regizată de Park Seung Woo, cel care anterior a regizat „Kairos”, iar scenariul este scris de Choi Tae Gang. Pe final, vă mai spun doar că această drama este programată să aibă premiera în a doua jumătate a anului 2022.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.