Bong-Joon-ho-Robert-Pattinson

Regizorul “Parasite”, Bong Joon Ho se pregătește să adapteze un roman SF în film în colaborare cu Warner Bros

Cineastul coreean câștigător al Oscarului, Bong Joon-ho va reveni probabil cu un film în limba engleză bazat pe un roman SF (științifico-fantastic) nepublicat în SUA despre clone, cu starul de la Hollywood, Robert Pattinson cel mai probabil în rolul principal, au informat joi, 19 ianuarie, mai multe surse de presă din SUA.

Potrivit Deadline și alte surse mass-media de știri, regizorul coreean se pregătește să adapteze viitorul roman al lui Edward Ashton „Mickey7” într-un film alături de producătorii de la Warner Bros.

Foto: LiteraryHub

Robert Pattinson, considerat unul dintre cei mai căutați actori de la Hollywood, este în discuții pentru a juca în filmul acesta, ce momentan nu are un titlul stabilit, care cel mai probabil va fi scris, regizat și produs de Bong Joon-ho.

Romanul „Mickey7”, care va fi publicat în primul trimestru al acestui an, va prezenta povestea unui angajat considerat -de unică folosință- dintr-o expediție umană care are ca scop să colonizeze lumea de gheață numită Nifheim. În acest context, se întâmplă ceva aproape surprinzător,  la un moment dat,acest personaj refuză să fie înlocuit cu o altă clonă, numită Mickey 8.

Potrivit știrilor apărute, se pare că regizorul Bong a fost interesat să filmeze o adaptare a „Mickey7” după ce i s-a oferit manuscrisul cărții inedite pe la sfârșitul anului trecut.

Dacă acest proiect se va realiza, filmul ar fi primul proiect al lui Bong Joon-ho de la mega succesul „Parasite”, care a câștigat 4 premii Oscar, inclusiv cel mai bun film în  anul 2020.

De asemenea, va fi al treilea proiect al său în limba engleză, după filmele „Snowpiercer” (2013) și „Okja” (2017).




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.