sbs

Kim Rae Won, Son Ho Jun, și Gong Seung Yeon, protagoniști în noua dramă de la SBS

Kim Rae Won, Son Ho Jun, și Gong Seung Yeon vor juca în următoarea dramă a SBS, „The Police Station Next to the Fire Station” („Secția de Poliție de lângă secția de pompieri” – titlu literal), relatează Soompi.

The Police Station Next to the Fire Station spune povestea reacției comune, atât din partea poliției, care capturează criminalii, cât și a pompierilor, care sting incendiile. Drama scoate în evidență munca în echipă a celor care intervin primii, trăind pentru a salva viețile altora. Aceasta va fi prima dramă coreeană care va surprinde răspunsul comun din partea celor două secții la scenele de crimă intensă, unde se petrec dezastre, situații de urgență și crize. Kim Rae Won, Son Ho Jun și Gong Seung Yeon sunt confirmați să joace în dramă.

Kim Rae Won va reveni la SBS pentru prima dată în șase ani, de la drama de succes “Doctors“, care a înregistrat cel mai bun nivel (21,6%) în clasamentul telespectatorilor. El va juca rolul pasionatului detectiv Jin Ho Gae, care nu renunță la un caz odată ce se apucă de el. Datorită modului său aspru de a vorbi și a privirii dure, el este adesea înțeles greșit, dar Jin Ho Gae este un detectiv înzestrat cu capacitatea ascuțită de a analiza scena crimei, cu natura perceptivă care îi permite să înțeleagă mințile criminalilor și cu voința puternică de a câștiga. Telespectatorii anticipează deja portretizarea personajului lui Kim Rae Won, precum și viitoare scene.

Son Ho Jun și Gong Seung Yeon vor juca rolul membrilor stației de pompieri. Son Ho Jun va prelua rolul pompierului Bong Do Jin care, deși pare rece, are mai multă grijă de oamenii din jurul său și de victime decât oricine altcineva, intrând în foc fără ezitare. Cu excelentele sale abilități actoricești, Son Ho Jun sporește anticiparea portretizării unice a noului său rol.

Gong Seung Yeon, care a impresionat prin capacitatea ei de a juca o varietate de personaje și roluri diferite, se va transforma în paramedicul Song Seol, care nu ratează să se implice nici măcar în tratarea unei răni mici, și, de asemenea, îi susține emoțional pe oameni. După ce a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță nouă pentru rolul din filmul “Aloners” la cea de-a 42-a ediție a Blue Dragon Film Awards de anul trecut, Gong Seung Yeon va captiva iarăși spectatorii în noul său rol de paramedic.

În dramă, vor exista momente în care Jin Ho Gae, Bong Do Jin și Song Seol se vor certa, nu numai din cauza personalităților diferite, ci și datorită perspectivelor lor diferite ca detectiv și pompieri. Cu toate acestea, munca lor în echipă, care decurge din obiectivul comun de a proteja siguranța cetățenilor, va fi unul dintre principalele puncte de urmărit în dramă. Pentru a surprinde povestea polițiștilor și a pompierilor care lucrează împreună, echipa de producție a decis, de asemenea, să surprindă cazuri realiste, precum și detaliile investigațiilor privind incendiile, despre care se știe că sunt una dintre cele mai dificile forme de investigații științifice.

Echipa de producție a împărtășit: “The Police Station Next to the Fire Station este un proiect care descrie  neobosita replică a eroilor ascunși la locul unei crime sau al unui dezastru. Kim Rae Won, Son Ho Jun și Gong Seung Yeon vor da tot ce au mai bun și vor juca cu sinceritate pentru ca personajele lor să prezinte o cooperare perfectă. Prin urmare, anticiparea din partea echipei de producție este, de asemenea, mare. Vă rugăm să vă arătați interesul și să fiți atenți la premiera filmului “Secția de Poliție de lângă secția de pompieri”, pe care SBS o va prezenta în 2022.”

The Police Station Next to the Fire Station este scrisă de scenarista Min Ji Eun, cunoscută pentru “Partners for Justice” și regizat de Shin Kyung, regizorul din “The Tale of Nokdu“, “Oh, Mysterious” și “Six Flying Dragons“. Viitoarea dramă este programată să aibă premiera în 2022.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.