dummy

Wi Ha Joon a fost confirmat în noua dramă în care joacă Kim Go Eun, Nam Ji Hyun și Park Ji Hu

Iată că după finalizarea dramei difuzate până acum câteva zile, “Bad and Crazy “, iată că avem din nou vești despre super-starul Wi Ha Joon. Se pare că acesta este asaltat de oferte, dar am aflat că recent a spus “Da” unui nou proiect. El va juca în noua dramă în care protagonitele sunt 3 femei, mai exact Kim Go Eun, Nam Ji Hyun și Park Ji Hu, următorul proiect de la postul coreean tvN “Little Women” (literal title).

Așa cum am mai zis și anterior, „Little Women” va fi o dramă în regia lui Kim Hee Won, (cel care s-a ocupat de dramele anterioare “Money Flower”, “The Crowned Crown”  și “Vincenzo”) după un scenariul scris de Jung Seo Kyung. Va prezenta publicului povestea a trei surori care au crescut într-un mediu sărac și lupta lor împotriva celor mai bogate și influente familii din Coreea, potrivit Allkpop. Un complot palpitant se va isca după ce cele trei surori se vor implica într-un mare incident și trebuie să lucreze împreună pentru a-și rezolva problema vieții lor, mai exact cum să câștige bani.

Anterior, a fost confirmat faptul că Kim Go Eun, Nam Ji Hyun și Park Ji Hu le vor juca pe cele trei surori. Kim Go Eun o interpretează pe sora mai mare, Oh In Joo, care vrea să-și protejeze familia cu ajutorul banilor. Nam Ji Hyun preia rolul celei de-a doua surori, Oh In Kyung, un reporter de știri care nu vrea să se închine în fața banilor și își propune să facă întotdeauna ceea ce este corect, nu contează ce consecințe vor apărea pe parcurs. Park Ji Hu se transformă în Oh In Hye, cea mai mică sora și cea  copleșită de dragostea surorilor ei mai mari care muncesc din greu pentru o sprijini în tot ce face.

A venit momentul să vă spun ce rol va avea Wi Ha Joon. El îi va da viață consultantului foarte capabil Choi Do Il, care a absolvit o universitate prestigioasă din Regatul Unit. Choi Do Il are un simț ascuțit al judecății și abilități analitice excepționale și, în același timp,  este o figură carismatică care face ca privirile oamenilor să se întoarcă ori de câte ori apare cu aspectul său sofisticat și “aura” de persoană inteligentă. El va juca, de asemenea, un rol central ca o figură misterioasă care apare în fața lui Oh In Joo fix când ea este prinsă într-un incident uriaș.

Wi Ha-Joon to star in new drama with Kim Go-eun, Nam Ji-hyun, and Park Ji-hu | PINKVILLA

Foto: Pinkvilla

Wi Ha Joon a impresionat anterior prin rolurile din proiectele „Romance Is a Bonus Book”, „18 Again” și „Gonjiam: Haunted Asylum”, arătându-și abilitățile de a juca într-o varietate de roluri cu spectrul său larg de actorie. De asemenea, a ajuns recent la un punct foarte dorit de orice actor, la celebritatea globală prin hit-ul original Netflix „Squid Game”. În aceste zile, actorul ne-a încântat încă o dată, în serialul tvN „Bad and Crazy” în rolul lui K alături de și mai celebrul Lee Dong Wook.

Producătorii dramei “Little Women”  vor să o lanseze chiar în acest an, în 2022, dar o dată concretă nu a fost încă anunțată.

Mai multe detalii despre această dramă găsiți și în acest articol — Kim Go Eun, Nam Ji Hyun și Park Ji Hoo, protagoniste în noua drama “Little Women”

Mai multe informații despre noua dramă  “Little Women” vor apărea cel mai probabil curând.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.