Snowdrop

Jung Hae In, Jisoo de la BLACKPINK, Yoo In Na, Jang Seung Jo și alții își iau rămas bun de la “Snowdrop”

Serialul “Snowdrop” de la JTBC și-a luat rămas bun de la telespectatori într-un nou videoclip din culise!

Finalul seriei a obținut un rating mediu de 3,4% – marcând al doilea cel mai mare rating din întreaga durată a dramei. (Cel mai mare rating mediu la nivel național al serialului a fost de 3,9 la sută, obținut de al doilea episod).

Clipul începe cu Jung Hae In salutându-i pe toți cu un zâmbet cald. El spune: “Astăzi este ultima zi de filmare. Este timpul să ne luăm la revedere de la “Snowdrop”.” El a împărtășit că are atât de multe sentimente complexe pe care nu le poate descrie și a adăugat: “Cred că voi ști după ce voi filma scena finală. De obicei, când se termină o dramă, te simți ușurat, dar cum să spun? Este dulce-amar”.

Când a fost întrebat ce vrea să îi spună colegei sale Jisoo de la BLACKPINK, a remarcat că vrea să îi mulțumească și să îi spună că a fost plăcut să filmeze cu ea. El a continuat: “Am fost foarte surprins de Young Ro (o numește pe Jisoo după numele personajului ei) pe platoul de filmare datorită modului în care s-a cufundat în actorie și a atitudinii sale față de personal. [Ea are o] energie luminoasă și pozitivă. A înțeles foarte bine indicațiile regizorului și le-a arătat imediat. Am fost surprinsă de viteza și abilitățile ei.”

Apoi Jung Hae In a remarcat: “Îți mulțumesc pentru tot, Young Ro, și chiar nu voi putea să te uit [pe tine]. Jisoo este cea mai bună!”

Jisoo își începe mesajul de adio cu un salut călduros și pentru telespectatori. Ea spune că, după un an de filmări pentru “Snowdrop”, astăzi au filmat în sfârșit ultima scenă. Ea remarcă: “Încă nu mi se pare real [faptul că s-a încheiat], dar cred că mă va lovi peste câteva zile. Încă mă simt amețită, dar am muncit din greu, așa că sper că v-ați bucurat cu toții. Vă mulțumesc că ați iubit foarte mult ‘Snowdrop'”.

De asemenea, ea îi transmite un mesaj lui Jung Hae In, spunând: “Cred că ai muncit din greu să mă ghidezi pentru că a fost prima dată când am jucat un personaj principal, așa că vreau să-ți mulțumesc foarte mult. Mulțumită ție, am reușit să capăt putere pentru a filma, așa că pentru mine inseamna enorm.

 

Yoo In Na comentează: “Am vrut să vă arăt o nouă latură prin acest proiect și sunt curioasă ce părere aveți [despre el]. Chiar am făcut tot ce am putut și m-am distrat foarte mult la filmări . Sper ca mulți oameni să se distreze vizionând drama noastră”.

Actrița adaugă că, de obicei, se concentrează să joace cu o singură persoană în drame, dar prin “Snowdrop”, a reușit să lucreze cu o mulțime de actori deodată. Ea remarcă: “Au fost cu toții foarte minunați, profesioniști și drăguți, așa că a fost o amintire foarte plăcută.”

În continuare, Jang Seung Jo spune că tocmai a terminat filmările la “Snowdrop” și, râzând, spune: “În loc să spun că mă simt ușurat, cred că ar trebui să spun că simt un dor. Nu mă simt vesel.”

El vorbește apoi despre Jung Yoo Jin (care a jucat rolul lui Jang Han Na) și Jung Hae In. Referitor la Jung Yoo Jin, el menționează cum obișnuiau să fie mereu împreună la începutul dramei și își exprimă regretul că au fost nevoiți să fie despărțiți mult timp când personajul său a fost prins în dormitor. El adaugă: “În timpul filmărilor, mă întrebam ce mai faci”.

Jang Seung Jo comentează că personajul său s-a luptat mereu mult cu Su Ho (personajul lui Jung Hae In) și, prin asta, s-au atașat unul de celălalt. Către Jung Hae In, el remarcă: “Mulțumesc și sper să ne mai vedem.”

Alți actori care își împărtășesc comentariile de adio în clipul video sunt Yoon Se Ah, Kim Hye Yoon, Jung Yoo Jin, Kim Min Kyu, Jung Shin Hye, Choi Hee Jin și alții.

Urmăriți clipul complet aici:




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.