dummy (1)

Kim Bum este hotărât să-și depășească trauma în “Ghost Doctor”

Kim Bum revine în acțiune în următorul episod din “Ghost Doctor” de la TVN!

Regizat de regizorul “Heirs”, Boo Sung Chul, “Ghost Doctor” este o dramă medicală fantastică despre doi medici foarte diferiți în ceea ce privește trecutul, abilitățile sau personalitățile lor, dar care ajung să combine corpuri și spirite, potrivit Soompi. Rain joacă rolul ingeniosului chirurg toracic Cha Young Min, în timp ce Kim Bum joacă rolul rezidentului nobil Go Seung Tak.

Spoilere!!

Anterior în “Ghost Doctor”, Go Seung Tak a fost zguduit de o intervenție chirurgicală nereușită în care pacientul a murit pe masa de operație. Din cauza traumelor din trecut legate de moartea tatălui său, Go Seung Tak nu a reușit să depășească șocul tragediei și a fugit din spital pentru a se ascunde de toată lumea.

Cu toate acestea, în ciuda nesiguranței și vinovăției sale, Go Seung Tak s-a grăbit în cele din urmă să se întoarcă la spital când a auzit că Cha Young Min era în pericol – tocmai la timp pentru a-l opri să fie transferat la un alt spital.

În imaginile din episodul următor, nou-întorsul Go Seung Tak se aruncă cu pasiune înapoi în salvarea vieților pacienților. Când inima unui pacient se oprește în camera de urgență, rezidentul se luptă cu trauma sa pentru a efectua CPR – iar privirea din ochii lui dezvăluie atât tulburările sale interioare, cât și cât de hotărât este să reînvie pacientul.

De asemenea, atât Oh So Jung (Son Naeun din Apink), cât și Jang Se Jin (Uee) nu sunt în măsură să-și ascundă expresiile surprinse în timp ce privesc în stare de șoc.

Producătorii filmului “Ghost Doctor” au remarcat: “În episodul de astăzi, povestea lui Go Seung Tak va fi principalul obiectiv. Vă rugăm să urmăriți dacă Go Seung Tak va fi capabil să-și depășească trauma, precum și rezultatele deciziei sale de a sări în efectuarea CPR.”

Ei au adăugat: “În afară de aceste întrebări, vă rugăm să urmăriți, de asemenea, poveștile lui Cha Young Min, Jang Se Jin, Oh So Jung și Tes.”

Abia așteptăm noul episod!!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.