dummy

Producătorii dramei “Arthdal Chronicles” confirmă începerea filmărilor pentru sezonul 2 în acest an

Ieri, compania de producție Studio Dragon a anunțat oficial că cel de-al doilea sezon foarte așteptat al dramei coreene „Arthdal ​​Chronicles” plănuiește să înceapă producția în acest an.

Anterior, în februarie 2020, tvN a confirmat că cel de-al doilea sezon din „Arthdal ​​Chronicles” își propunea să filmeze în a doua jumătate a anului. Cu toate acestea, în iunie 2020, Studio Dragon a declarat că programul de producție era momentan suspendat din cauza  situației generate de COVID-19. 

Can we still expect Arthdal Chronicles Season 2? | Nilsen Report

Foto: Nilsen Report

Pe 21 februarie, o sursă din cadrul Studio Dragon a confirmat: „Al doilea sezon din „Arthdal ​​Chronicles” este pregătit urmând a începe filmările anul acesta. Distribuția, timpul de difuzare și platforma/ postul unde va apărea, nu au fost confirmate încă.”

Kim Young Hyun și Park Sang Yeon, care au scris primul sezon, vor fi responsabili de scenariu, în timp ce Kim Kwang Sik, regizorul filmului „The Great Battle”, se va ocupa de regie.

Vreau să vă aduc aminte că „Arthdal ​​Chronicles” este o dramă fantastică epică despre eroi care își fac propriile legende în țara mitică numită Arth. Song Joong Ki, Jang Dong Gun, Kim Ji Won și Kim Ok Bin au jucat în primul sezon. Deși a trecut ceva timp de când serialul a fost difuzat, fanii sunt dornici să afle dacă actorii își vor relua rolurile și dacă alți actori vor fi adăugați în lineup.

Sperăm să află mai multe detalii despre acest sezon de acum înainte.

Arthdal Chronicles' renewed for season 2 | allkpop




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.