dummy (1)

Kim Hyun Joong se pregătește să se căsătorească

Iată că a venit și ziua în care, cu încredere, pot să vă dau o veste  foarte bună despre Kim Hyun Joong. Ei bine da, după cum ați văzut și în titlu acesta și-a găsit aleasa și urmează să se căsătorească. Poate bănuiați sau nu, dar el se întâlnea de ceva timp cu o persoană specială, pe  care nu a apărut deloc în văzul publicului și nici nu a vorbit vreodată (cel puțin eu nu am aflat despre așa ceva pânăa acum) deschis despre ea. Mai jos o să vă arat exact ce declarații a dat ea în aceste zile.

Pe 27 februarie, portalul TV Daily a raportat că Kim Hyun Joong se va căsători cu o femeie care nu este cunoscută publicului, eanefiind  celebritate. Raportul spune că acest cuplul nu intenționează să organizeze o nuntă cu toate cele sau fastuoasă din cauza situației generate de pandemia de  COVID-19. În cadrul lui, se mai specifică faptul că cuplul este descris ca „cei mai buni prieteni” care se cunosc de mult timp.

Mai târziu, tot pe 27 februarie, chiar Kim Hyun Joong  însuși a împărtășit vestea, cu fanii, la concertul său cadou numit „Words I Want to Say”. El a spus:„Nu sunt sigur cum să spun asta. Am decis să-mi petrec restul vieții cu cineva care mi-a stat alături în perioada cea mai dificilă și obositoare a  vieții mele”.

Apoi el a continuat: „Când mă gândesc la viața pe care am trăit-o până acum, am primit atât de mult interes și dragoste. Sunt sincer recunoscător tuturor fanilor pentru că ați stat, în liniște, alături de mine în zilele mele cele mai negre și grele. Din moment ce ne putem întâlni în persoană și vorbi astfel, cred că ziua de azi va fi foarte semnificativă. A fost dragostea și sprijinul tău în timpul celor mai întunecate zile ale mele care m-au ajutat mult și mi-am permis să-mi fac curaj și să mă “angajez” serios în a doua jumătate a vieții mele (schimbarea în planurile lui). Am simțit că aș regreta toată viața dacă m-aș exprima doar prin cuvinte, ținând cont de iubirea infinită și de sprijinul pe care le-am primit de la fani, așa că am vrut să profit de această ocazie la acest concert pentru a împărtăși această veste.”

 

Boys Over Flowers' star Kim Hyun-joong is getting married

După  ce această veste a ajuns la public, agenția lui Kim Hyun Joong a lansat o declarație oficială. Iată cum sună:

Bună ziua, aici este Henecia.

Astăzi, artistul nostru, Kim Hyun Joong și-a anunțat căsătoria la concertul său.

Din cauza dificultăților din situația actuală [COVID-19], cuplul a decis să nu organizeze o ceremonie. Întrucât viitoarea sa soție nu este o celebritate, am fost precauți în lansarea știrilor, așa că solicităm înțelegerea oamenilor și, de asemenea, am dori ca oamenii să se abțină de la speculații excesive.

Relația lor prețioasă a început într-o perioadă dificilă și acum fac primii pași precauți către viața lor comună împreună. Solicităm sprijinul cald al tuturor fanilor (dar și oamenilor) pentru acest cuplu.

Kim Hyun Joong plănuiește să continue să răsplătească sprijinul care i-a fost acordat în tot acest timp,  cu muzică bună și diverse promoții, așa că vă cerem interesul și sprijinul în continuare.

Vă mulțumi!

 

El nuevo video de Kim Hyun-joong que contiene los ojos del amor

Pe mine această veste m-a bucurat foarte tare. Nu credeam că el va vrea să dea aceasta veste fanilor chiar la un concert, aici trebuie să recunosc că m-a surprins în mod plăcut. Ce să mai zic … îi doresc tot ce e mai bun, o viață liniștită de acum în colo și fericită alături de aleasa lui. Aș vrea să mai primească șanse și să revină, cumva, în industrie sau mai bine zis fanii să uite scandalurile anterioare și să vadă din nou potențialul și talentul lui. Casă de piatră!




There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.