are-you-curious-about-how-many-piercings-bts-jin-has-lets-look-into-it-2-920×518

Seokjin, din BTS, se recuperează după o operație suferită la deget

Pe 19 martie, Big Hit Music a anunțat că, după ce și-a rănit degetul arătător stâng în timpul activităților sale zilnice, Jin a suferit o intervenție chirurgicală la un tendon deteriorat al degetului, cu o zi înainte, anunță Soompi.

Potrivit agenției, operația lui Jin a decurs bine, dar el se va odihni temporar pentru a se concentra pe recuperarea completă. Pentru o perioadă, artistul va avea degetul în ghips.

Iată întregul anunț:

“Salut. Aici Big Hit Music.

Am dori să vă oferim câteva informații despre rănirea la deget a membrului BTS Jin.

Jin și-a rănit degetul arătător stâng în timpul activităților sale zilnice și a vizitat camera de gardă a unui spital din apropiere pentru examinare și tratament vineri, 18 martie. În urma consultului de către un medic, i s-a spus că are nevoie de o intervenție chirurgicală, deoarece tendoanele degetului au fost parțial afectate. A fost operat pentru repararea extensorului de la degetul arătător stâng în după-amiaza zilei de vineri, 18 martie.

Potrivit medicilor, operația a decurs bine. Jin a fost externat din spital în dimineața zilei de sâmbătă, 19 martie și s-a odihnit. Va purta deocamdată ghips pentru stabilizare și recuperare rapidă.

Jin se va concentra pe odihnă și tratament pentru a-și reveni pe deplin după accidentare și pentru a-și relua activitățile sănătos.

Vom continua să oferim sprijin pentru recuperarea rapidă a lui Jin, punând cea mai mare prioritate pe sănătatea și siguranța artiștilor noștri.

Mulțumim.”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.