Untitled

Prima comedie romantică cu producție spațială din istoria Coreei de Sud și-a stabilit distribuția! Lee Min Ho și Gong Hyo Jin vor face senzație în noua dramă

Lee Min Ho și Gong Hyo Jin au fost, în cele din urmă, confirmați că vor face parte din distribuția noii comedii romantice “Ask the Stars” (titlu literl), anunță ZAPZEE. Serialul va avea un buget uriaș de 41 de milioane de dolari. Primele informații în acest sens au apărut pe 19 noiembrie 2021, iar noi am scris atunci o mică știre pe această temă.

“Ask the Stars” este, practic, prima comedie-romantică din Coreea de Sud, a cărei acțiune este plasată pe o stație spațială. DiN câte se pare, a fost nevoie de cinci ani pentru a se pregăti bugetul necesar pentru filmarea acestui serial.  Chiar dacă timpul vi se pare îndelungat, acesta are o explicație, și anume vorbim despre un buget de 50 de miliarde de woni (aproximativ 40,7 milioane de dolari).

Scriitorul dramelor de succes internațional „Pasta” și Jealousy Incarnate”, Seo Sook Hyang, și regizorul seriilor „It’s Okay to Not Be Okay” și „Lovestruck in the City”, Park Shin Woo, au fost desemnați ca fiind responsabili de această dramă, al cărei succes nu se va lăsa, cu siguranță, așteptat.

Mai mult decât atât, producția dramei i-a fost încredințată lui KeyEast, lider în industria K-dramelor, cu proiecte la modă și extrem de creative precum „The School Nurse Files” și „Inspector Koo”.

Serialul va face ca personajele să călătorească în permanență între stația spațială și Pământ.

Lee Min Ho îl interpretează pe Gong Ryong, un medic obstretician 9ginecolog) cu un puternic simț al responsabilității, care ajunge la stația spațială ca turist. Gong Hyo Jin va juca rolul lui Eve Kim, un astronaut de origine coreeano-americană.

Serialul este programat să aibă premiera în 2023. Filmările la „Ask the Stars” vor începe în luna aprilie a acestui an.

Serialul va fi difuzat în Coreea de Sud și la nivel global printr-o platformă OTT (Over-the-top), care nu a fost încă decisă. De îndată ce vom avea noi informații, vă vom anunța.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.